V Mariboru največji t.i. OPEN AIR dogodek s peno

slika: prva največja

Maribor bo doživel v petek 7. septembra od 21. ure dalje na prostoru pri Centru Strike največji dogodek za mlade t.i. OPEN AIR!

Na dogodku se bodo lahko pohvalili z največjim številom DJ-ev, pripravljajo ogromno programa, veliko animacij in neverjetnih svetlobnih efektov. Vse skupaj se bo dogajalo kar na dveh odrih, zunaj in znotraj. Vse bodo pospremili z neverjetno veliko svetlobnimi efekti.

slike: prva največja

slike: prva največja

Dijaška skupnost Maribor zato na dogodek vabi vse, ki so željni dober zabave. Za vzdušje bodo poskrbeli razni DJji. Vse pa bo začinila velika količina pene. Čaka vas nepozaben dogodek, kjer seveda ne smete manjkati.

Dodatne informacije: [email protected]

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.