Za organiziranje športnih prireditev v Mariboru lahko dobite 500 €

Ste organizator športnih prireditev? Potem lahko zaprosite za sofinanciranje prireditve kar Mestno občino Maribor.

Maribor je pridobil naziv Evropsko mesto športa 2018. Zato bo prijaviteljem na razpis, ki izpolnjujejo pogoje sofinancirala prireditve in dogodke v višini 500 EUR. Na voljo je 25.000 EUR sredstev, ki se bodo razdeljevala po sistemu pravočasno prijetih popolnih prijav. Razpis se prične z dnevom objave in poteče 20. 9. 2018.


  • Komisija bo vlagateljem, ki bodo vložili pravočasno in popolno vlogo za posamezno prireditev in bo izpolnjevala vse pogoje tega razpisa, izbrala kot ustrezno in bo sofinancirana v višini 500 EUR.
  • Komisija bo obravnavala kot ustrezne le programe oz. športne prireditve:ki so bile oz. bodo v celoti izvedene v Mestni občini Maribor; ki se ne izvajajo v sklopu nacionalnih ligaških in pokalnih tekmovanj; ki so lokalnega, nacionalnega ali mednarodnega pomena; ki niso bile sofinancirane s strani Mestne občine Maribor v letu 2018 (bodisi kot samostojne prireditve ali v sklopu); ki imajo zaključeno finančno konstrukcijo, kar pomeni, da ima vlagatelj za prijavljeno prireditev zagotovljene finančne vire; katere neposredni stroški presegajo vrednost 2.000 EUR.

Komisija bo razdeljevala razpisana sredstva po vrstnem redu prispetja popolnih vlog vlagateljem, katerih prireditve so izbrane kot ustrezne do dokončne razdelitve razpisanih sredstev.

Več o tem najdete na www.mariborsport.si in www.maribor.si.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.