..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Za najem znane restavracije “Pri treh ribnikih” nobenega interesa!

Na poziv občinske družbe Mestne nepremičnine k oddaji ponudbe za najem najstarejše gostilne v Mariboru se ni odzval niti en gostinec.

Župan Arsenovič, ki je še vedno tudi gostinec, bi morebiti lahko bolje premislil o eni najema nekdaj zelo popularne gostilne Pri treh ribnikih. Gostilna se namreč ponaša s častitljivo letnico 1825 na obrobju mariborskega Mestnega parka. Na poziv občinske družbe Mestne nepremičnine k oddaji ponudbe za najem gostilne se ni odzval niti en gostinec. “Na ogled 24. januarja je prišel en interesent, znano ime slovenske kulinarike. Bil je navdušen in napovedal, da bo pripravil svojo vizijo razvoja objekta, a na koncu, žal, nismo prejeli nobene ponudbe,” je povedal Ranko Šmigoc, direktor Mestnih nepremičnin, piše Večer.

Konec februarja načrtujejo objavo novega poziva. Ranko Šmigoc pa ne skriva velikih ambicij. “Ko gre nekdo v takšno zgodbo, kot se lahko razvije tukaj, potrebuje kreativnost, znanje in sposobnost. Želimo si, da pride nekdo, ki bo lahko dobil Michelinovo zvezdico, in za to potrebuje stabilnost. Lokacija je vsekakor prava za takšen lokal. Razmišljajo na občini.

Je pa zaprtje te nekdaj zelo znane gostilne turistični udarec za mesto Maribor. Mogoče pa bi na občini razmišljali tudi o tem, da vse le ni v denarju.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
3.6km/h
0%
13°C
14°
10°
12°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.