Zaho kam greš?

Presenetila nas je novica, da se bi naj Zlatko Zahovič odločil, da zapusti Ljudski vrt. Tako bi prenehal biti v vlogi športnega direktorja naj bi se končalo. Vodilne možje bi naj bili obveščeni že pred tekmo z Gorico, kajti po tekmi se bi naj tudi poslovil pod vzhodno tribuno. Vzrok bi naj bila prevelika razhajanja, zaradi česar si je zgleda da privoščil dopust, po katerem bi naj odstopil od vloge športnega direktorja.

Ta razhajanja so nastala zaradi ekscesa z novinarjem, ki ga je vprašal po vzroku za slabo obiskanost Ljudskega vrta. Na to vprašanje mu je športni direktor odgovoril: “Ti samo provociraš. Vem, kdo si. Počasi, sine. Imaš dovolj časa. Tebi se je zgodila tragedija. Te je kaj izučila? Še vedno želiš provocirati. Počasi z vprašanji. Izrekam ti sožalje. Ni vse črno-belo. Lahko bi rekel, da se ti je vrnilo. Pa mislim, da se ti ni,”. Tukaj je gospod Zahović namigoval na smrt očeta novinarja. Nato je sledil suspenz in vrnitev iz suspenza.

Viole so zelo razvidno izrazile potrebo, da želijo videti tako trenerja Darka Milaniča, športnega direktorja Zlatka Zahoviča, dolgoletnega sekretarja Uroša Jurišiča in poslovnega direktorja Bojana Bana v ekipi.

Zlatko Zahovič je bil imenovan za športnega direktorja NK Maribora avgusta 2007. Tako je NK Maribor v 11 letih osvojil 7 državnih, 4 pokalne in 4 superpokalne naslove. Maribor je trikrat igral v skupinskem delu Lige Evropa in igral dvakrat v Ligi prvakov.

V primeru odstopa, lahko pričakujemo nasledstvo s strani sedanjega pomočnika in velikega prijatelja Mirana Pavlina. Z njim je NK Maribor minuli mesec podaljšal pogodbo vse do leta 2024 takoj po vrnitvi Zlatka Zahoviča iz njegove suspenza.

L.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.