Zahovič je nazaj!

Danes nas je presenetila novica glede Zlatka Zahoviča. Upravni odbor nogometnega kluba Maribor je po današnjem zasedanju ukinil suspenz športnega direktorja. Suspenz je trajal tri tedne, zaradi neprimernih izjav na novinarski konferenci, po tekmi s Krškim. Zanimivo je to, da je Zahovič zaenkrat še vedno suspendiran s strani Nogometne zveze Slovenije, zaradi česar ne sme sodelovati na uradnih tekmah kluba. Ta suspenz traja šest mesecev, tako, da ne bo imel, v tem časovnem obdobju, dovoljen vstop na tekme.

Upravni odbor NK Maribor zaenkrat noče komentirati situacije, ki je nastala. Torej predvidevamo lahko, da ni bilo najdene primerne zamenjave, kajti gospod Zahovič je bil vsekakor zelo dober pri svojem opravilu, saj je spravil NK Maribor zelo daleč. Tako da je mogoče prišlo do dogovora oziroma do opustitve suspenza na podlagi pogajanj. Kakšna pa so bila ta pogajanja in kakšne pogoje je upravni odbor postavil pa nam še ni znano. Ali bo prišlo do prepovedi udeležitve na tiskovnih konferencah? Ali bo dobil prepoved obiska tekem?

Upamo lahko samo, da bo nadaljeval z uspešnim delom in popeljal naše fante novim zmagam naproti. Tokrat brez nepotrebnih škandalov, provokacij in ekscesov. Navsezadnje je vodstvo odraz celotnega imidža kluba in posledično zastopa tudi samo mesto Maribor. Zato mu lahko zaželimo samo vso srečo.

L.M.


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
3.6km/h
40%
13°C
14°
11°
13°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
8°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.