Preberite si zapis, ki bi ga moral deliti vsak domoljub!

Slovenska zastava slovensko
Danes smo z zanimanjem prebrali zanimiv zapis domoljuba, ki ne želi biti imenovan. Zato smo se v uredništvu odločili, da njegov zapis, ki kroži med sporočili objavimo tudi mi.

Zapis, ki polni družbena omrežja

Včasih sem mislil, da sem precej navaden človek, vendar sem se rodil “bel” v dvostarševskem gospodinjstvu, ki me zdaj označuje za “privilegiranega”, rasista in odgovornega za suženjstvo. Sem domoljub in ponosen na našo kulturo in Evropo, zaradi česar sem po današnjih merilih fašist, ker znam misliti in zagovarjati vrednote, družino, kulturo in vse zaradi česar sem ponosen Slovenec!


Zdaj pa nas želijo prepričati, da nisem tukaj, ker sem si to zaslužil in kar so nam predniki ustvarili in priborili, ampak zato, ker sem bil “v prednosti”. Sem heteroseksualec, zaradi česar sem po mnenju nekaterih homofob. Nisem musliman, kar me zdaj označuje za nevernika in po njihovo moram biti “kamenjan” in se podrediti. Verjamem v policijo in vojsko, zaradi česar me sedaj označujejo za pripadnika milice. Starejši sem od 30 let, zaradi česar sem sedaj po mnenju Antife in levičarjev neuporabna oseba z zastarelimi idejami in vrednotami.



Dvomim v to, kar govorijo “mainstream” mediji

Razmišljam, utemeljujem in dvomim v veliko tega, kar mi govorijo “mainstream” mediji, zaradi česar sem “desničarski zarotec.” Ponosen sem na svojo dediščino in našo bogato domovinsko kulturo, zaradi česar sem sedaj ksenofob. Verjamem v trdo delo in vsako delo zaradi česar sem danes tarča socialistov, levičarjev in kriminalne združbe Antife. Verjamem, da naš sistem zagotavlja svobodo za vse poštene, delovne in ljubeče ljudi. Verjamem v močno obrambo in zaščito Slovenije za vse državljane, zaradi česar sem zdaj militant. Ponosen sem na našo zastavo, na to, kaj pomeni in na številne ljudi, ki so umrli, da smo svobodni, zato stojim in pozdravljam državno himno – zato sem sedaj označen za rasista.
Klečim samo pred bogom in ne pred socialisti, levičarji, migranti in antifo, zaradi česar sem sedaj označen za rasista.

Odprte meje in migracije so napačne

Mislim, da so odprte meje in migracije napačne in jih ne podpiram, saj želim varno državno in Evropo, kjer se ne bom bal da me umorijo ali mi posilijo hčerko in sedaj sem označen za ksenofoba in rasista Mislim, da so protesti, izgredi in uničevanje lastnine po naši državi napačni in so zgolj izgovor za potiskanje politične ideje Levice in Antife zato sem označen kot rasist in s tem nasprotnik ki ga želijo z nasiljem utišati in zatreti. Podpiram naše organe pregona, uslužbence in ženske, kar me označuje za rasista. Levica in Antifa želita državo brez policije, želita uvozite migrante , želijo da prestopite v Islam, želijo normalizirati pedofilijo, želijo še več denarja za lenuhe, želijo vam vzeti stanovanje in ga dati migrantom, želijo zapreti nasprotnike, želijo šolstvo kjer bodo otrokom prali možgane in širili svoje sprevržene ideje….SLOVENIJA ZBUDI SE IN SE UPRITE LEVICI IN ANTIFI!!!

Levica, socialisti in Antifa nas poskušajo z nasiljem in lažno RTV propagando prepričati da sem slab, nevreden tega kar sem in kar zastopam… želijo da se podredimo in klečimo pred migrati, antifo in levico! Antifa je kriminala združba levičarjev, ki z nasiljem, grožnjami, ustrahovanjem in preko medijev želi uničiti vse naše vrednote, družino, državo in si podrediti vse…organizirani so in delujejo na enak način, kot Mussolini in Hitler!
Glede na vse zgoraj nekateri želijo, da verjamem, da sem slaba oseba…?
Nisem, sem dober človek, ki ljubi svojega Boga, svojo družino in svojo državo
Ponosno stojim in vedno in do konca bom branil domovino in našo prelepo deželo! Tako je zapisal domoljub P.
MG



VREME

Maribor
jasno
55%
3.1km/h
0%
19°C
22°
18°
18°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.