Golob bi upokojencem ukinil brezplačne prevoze z avtobusom? Bratuškova pa je tiho!

slika je simbolna (Kozjanski.info)

Od te vlade je možno za pričakovati le najslabše za upokojence. Ob že tako mizernih pokojninah, bi sedaj golobova vlada rada ukinila še brezplačne avtobusne prevoze. Ker baje upokojenci delajo preveč gneče.

 

Je pa zanimivo, da je ob tem tiho Alenka Bratušek? Kaj bo ob zamisli, da bi lahko upokojencem brezplačne medkrajevne avtobusne prevoze začeli zaračunavati, storila ona, ki se je hvalila, da je to ugodnost upokojencem uredila prav ona, In kje je njen odločni glas? Ni ga Tiho je kot rit!

 

Ne le, da Ko je še imela svojo stranko, je na upokojenskih temah gradila tudi svojo volilno bazo. A danes svoje stranke nima več in je članica Svobode, od koder prihaja tudi minister, pri katerem pa zdaj kot eno možnosti omenjajo tudi to, da bi medkrajevne avtobusne prevoze vsaj na najbolj obremenjenih linijah upokojencem začeli zaračunavati.

 

Kaj se ni ravno neizvoljena Bratuškova, še je nekaj dni nazaj, na omrežju X pohvalila, da je brezplačne vozovnice za medkrajevni promet upokojencem leta 2020 uredila prav ona?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.