Sodnik, ki naj bi sporno preganjal Franca Kanglerja, je velik podpornik Arsenoviča?

slika: FB profil

Verjemite mi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo! Vi boste preživeli, ampak kaj bo z vašimi otroki, dragi Slovenci?”, je dejal pokojni Ivan Kramberger.

In šele sedaj, ob zmagi Saša Arsenoviča, lahko vidimo, koliko je bilo v ozadju spletk in kateri so ljudje, ki so izvoljenemu županu stali ob strani. Z grozo ugotavljajo Kanglerjevi volillci. To pa je Franc Kangler zapisal na družabnem omrežju Facebook: Vse bolj se strinjam z besedami Ivana Krambergerja. Na sliki lahko vidite Janeza Žirovnika – sodnika, ki me je skoraj 10 let sodno preganjal in odrejal pregon zoper mene v vseh mojih primerih, v nedeljo pa je proslavljal zmago Saše Arsenoviča. Kaj pravite na to?

preberite tudi: Franc Kangler proti sodniku Janezu Žirovniku.

slika twitter

Spomnimo, kdo je Janez Žirovnik? To je preiskovalni sodnik, ki naj bi bil kar v osmih primerih podpisan pod odredbo mariborskim kriminalistom  o uporabi prikritih preiskovalnih metod zoper Franca Kanglerja. A le-ta mu je pred nedavnim na sodišču očital pristranskost, ter kršitev človekovih pravic in predpisov, saj meni, da bi bilo edino primerno, če bi se Žirovnik izločil iz odločanj o njem, glede na to, da je bil Kangler v preteklosti kot poslanec velikokrat v konfliktu. Žirovnik je namreč delal na Slovenski obveščevalno-varnostni agenciji – Sovi. Murskosoboško sodišče je zatem odločilo, da preiskovalni sodnik Janez Žirovnik ne bi smel podpisati odredb o prisluškovanju zoper Franca Kanglerja.

 

Kot poroča Požareport jeveč virov z nedeljske povolilne zabave pri Arsenoviču in SMC povedalo, kako se je sodnik Žirovnik hvalil, da imajo doma “čistilko” oziroma “pomočnico”, ki jo plačujejo z gotovino na roke, mimo Fursa, in se tako izogibajo plačilu davkov. Res zanimivo!

Toliko o tem kakšna elita podpira Saša Arsenoviča.

M.G.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.