Ptujčanka je na svojem balkonu zasledila migranta, ki je vlamljal

Policija -policisti
Slika je simbolna

V sredo ob 12.05 je 25-letni migrant je skušal skozi balkonska vrata vlomiti v stanovanjsko hišo na Ormoški cesti na Ptuju.

Migrant vlamljal v hišo na Ptuju

25-letni Maročan je skušal vlomiti skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo na Ormoški cesti na Ptuju. Še dobro, da ga je pri tem zalotila stanovalka, zaradi česar je pobegnil. V akcijo so nato stopili policisti, ki so nepridipravega migranta prijeli. 

Pol ure za tem, ko je tatinski migrant hotel vlomiti k nič hudega sluteči ženski, so ga policisti pridržali na Puhovem mostu. Najbolj zanimivo pri tem pa je, da je Maročan takoj zaprosil za mednarodno zaščito. Policisti sedaj ugotavljajo kako je prišel v našo državo.

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.