Skupina Joker out, se je s pesmijo Carpe Diem, uspela uvrstiti v finale Evrovizije

Logo letošnje Eurovizije, slika facebook

16 izvajalcev se nocoj bori za 10 vstopnic za sobotni evrovizijski finale, med njimi tudi slovenski predstavniki, Joker Out s skladbo Carpe Diem. 

Joker Out so nastopili deseti po vrsti. Ob njih so se predstavili še izvajalci iz Avstrije, Avstralije, Cipra, Armenije, Gruzije, Litve, Estonije, Grčije, Belgije, Danske, Romunije, Islandije, Poljske, San Marina in Albanije.

Danes so lahko glasove oddali gledalci v državah, ki sodelujejo v tokratnem predizboru, pa tudi prebivalci Ukrajine, Združenega kraljestva in Španije. Glasove so oddali s telefonskim oziroma SMS-glasovanjem in z glasovanjem v evrovizijski aplikaciji. Vsak je lahko oddal največ 20 glasov. Strokovne žirije posameznih držav bodo svoje glasove oddale le v soboto.

V Finale so se uvrstili: Albanija, Ciper, Estonija, Belgija, Avstrija, Litva, Poljska, Avstralija, Armenija in Slovenija

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.