Skupina Joker out, se je s pesmijo Carpe Diem, uspela uvrstiti v finale Evrovizije

Logo letošnje Eurovizije, slika facebook

16 izvajalcev se nocoj bori za 10 vstopnic za sobotni evrovizijski finale, med njimi tudi slovenski predstavniki, Joker Out s skladbo Carpe Diem. 

Joker Out so nastopili deseti po vrsti. Ob njih so se predstavili še izvajalci iz Avstrije, Avstralije, Cipra, Armenije, Gruzije, Litve, Estonije, Grčije, Belgije, Danske, Romunije, Islandije, Poljske, San Marina in Albanije.


Danes so lahko glasove oddali gledalci v državah, ki sodelujejo v tokratnem predizboru, pa tudi prebivalci Ukrajine, Združenega kraljestva in Španije. Glasove so oddali s telefonskim oziroma SMS-glasovanjem in z glasovanjem v evrovizijski aplikaciji. Vsak je lahko oddal največ 20 glasov. Strokovne žirije posameznih držav bodo svoje glasove oddale le v soboto.

[color-box color=”yellow”] V Finale so se uvrstili: Albanija, Ciper, Estonija, Belgija, Avstrija, Litva, Poljska, Avstralija, Armenija in Slovenija[/color-box]

VREME

Maribor
oblačno
91%
1km/h
100%
14°C
14°
13°
13°
Wed
12°
Thu
14°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.