To so strašljive posledice nočnega neurja nad Slovenijo! Zaprt Mariborski otok! #foto #video

Razdejanje v Pomurju

Kažejo se obsežne posledice nočnega neurja. Na območju Bohinja sta bili v neurju poškodovani dve osebi. Na Koroškem je orkanski veter podiral in ruval drevesa. V Mariboru je pihal močan veter zato je več podrtih dreves in gmotne škode. 

 

O nevihtah so na družbenih omrežjih poročali že ponoči. V drugi polovici noči in proti jutru je pas neurja z močnimi sunki vetra, nalivi in ponekod tudi točo prešel Slovenijo od severozahoda proti severovzhodu. Po dosedanjih podatkih centra za obveščanje je najhuje v Pomurju, o zalitih objektih, veliko podrtih drevesih in izpadih elektrike pa poročajo še z Gorenjske, Koroške, Štajerske in Primorske.

»Nočno neurje ni prizaneslo niti našemu kopališču,« so zapisali na Facebook profilu Šport Maribor: »Veter je razdejal lokal in okolico, smo pa tudi brez električne energije.«

Neurje je divjalo tudi v mariborskem mestnem parku

Slika MOM

slika, Maribor.info

Razdejanje v Pomurju

Neurje v okolici Maribora, slika Maribor.info

Neurje v Cankovi. slika: Katja Vouri

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.