Za napad Rusov na slovenski konzulat v Harkovu, Nemec obtožil Janšo?

MATJAŽ NEMCU - Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Saj ni res pa je. Očitno tudi pri vojni v Ukrajini, ne gre brez levih neumnosti. “Inteligenca” pa je na višku, očitno tudi pri poslancu SD, Matjažu Nemcu.


Matjaž Nemec z novo neumnostjo

V napadih v torek je bila uničena tudi zgradba slovenskega konzulata v Harkovu. “Obsojamo to nezaslišano dejanje Ruske federacije in agresijo nad Ukrajino,” je zapisalo slovensko zunanje ministrstvo. Slovensko veleposlaništvo v Ukrajini je sporočilo, da je častni konzul Anatolij Bondarenko na varnem in “da to grozljivo dejanje ne bo ostalo brez posledic“.

Na mesto Harkov so tudi ponoči padale bombe. V mestu pravzaprav ni hiše ali poslopja, ki nebi bilo poškodovano. A veleum slovenske politike (ne)inteligentni Matjaž Nemec za vse skupaj krivi Janeza Janšo. Svojo neumnost je zapisal kar na twitterju: “Janez Janša, menite, da bi napad lahko bil povezan s sovražno retoriko, s katero izpostavljate našo državo?”

Nemec očitno ne ve, da v Ukrajini poteka vojna, kajti drugače nebi klatil takih neumnosti. Ali pa mu je enostavno zmanjkalo materiala za blatenje predsednika vlade? V uredništvu našega portala e-maribor.si, pa Nemcu svetujemo, čimprejšnji pregled pri kakšnem specialistu.

VREME

Maribor
jasno
35%
3.6km/h
0%
24°C
26°
23°
23°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.