Posnetek, kateremu se smeji vsa Slovenija. Kako je Zmago Jelinčič zaprl usta Mihi Kordišu!

jelinčič
Slika: NOVA24TV

Vodja SNS Zmago Jelinčič se je na torkovi 35. izredni seji Državnega zbora RS odzval na govor poslanca skrajne Levice Mihe Kordiša, ko se je ta oglasil v zvezi z glasovanjem glede predloga sklepa o imenovanju predsednikov in podpredsednikov delovnih teles.

Jelinčič Kordišu zaprl usta

“Tako kot vladno-koalicijski glasovalni stroj vozi čez opozicijske predloge in amandmaje k korona zakonu, da je potrebno pomagati ranljivim skupinam državljank in državljanov. Tako dela tudi z delovnimi telesi v Državnem zboru RS,” je zatrdil Kordiš

“V opozicijskih strankah na čelu z Levico smo se temu postavili na noge, postavili po robu, postavili smo se  na zadnje noge in zahtevali poslovniško in primerno členitev delovnih teles Državnega zbora RS, ker ne bomo dopustili, da izvršna veja oblasti popolnoma onemogoči parlamentarni nadzor, ki ima v svoji definiciji zapisano, da je protiutež apetitom na ministrstvih in na vladi. Uspeli smo, vsaj do neke mere.

https://twitter.com/kopacevs/status/1255233278136717312

Kakorkoli, Kordiš nedvomno ni pričakoval, da se bo ob njegove besede obregnil Jelinčič, ki mu je dal vedeti: “Gospod Kordiš, zanimivo je bilo, ko ste rekli, da ste se postavili na zadnje noge, kar pomeni, da hodite po štirih in zgleda tudi tako razmišljate.” Glede na to, da je bilo v dvorani Državnega zbora RS slišati smeh je mogoče sklepati, da se je opazka Jelinčiča, zdela smešna tudi številnim prisotnim v dvorani.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.