Arsenovičeva dvoličnost? Nasilje na paradi ponosa nesprejemljivo, sam pa je davil otroka?

Župan Arsenovič, slika Maribor24

Kako dvoličen zna biti župan Maribora? Če smo se še pred letom dni zgražali nad njegovim nasiljem nad mladoletnim otrokom, pa danes pravi, da je nasilje nesprejemljivo?

Res je nasilje je nesprejemljivo A to velja tako za njegovo nasilje, ko se je spravil nad mladoletnega otroka, kot nasilje nad levim aktivistom Renatom Volkerjem, ki s svojimi potezami večkrat izziva ljudi. Oboje je seveda nesprejemljivo.

A kakšno sporočilo o nasilju lahko po tem takem, daje mariborska občina ljudem, če je sam župan nasilen do ljudi? Tako so se na nasilje na Paradi ponosa, odzvali na nasilje na mariborski občini: “Mestna občina Maribor ima ničelno toleranco do kakršnekoli oblike nasilja. Nasilje na Paradi ponosa ali katerem koli dogodku je nesprejemljivo in zaskrbljujoče. Spoštovanje človekovih pravic, enakosti in nediskriminacije je ključno za zagotavljanje strpnega in inkluzivnega družbenega okolja. Vsak posameznik ima pravico do svobodnega izražanja svoje identitete in se mora počutiti varnega in spoštovanega. Nasilno dejanje storilcev je treba prepoznati kot nedopustljivo in nemudoma prijaviti pristojnim organom. Kot župan Mestne občine Maribor spodbujam dialog, razumevanje in strpnost med vsemi posamezniki, ne glede na njihovo spolno usmerjenost ali identiteto.”

Ob taki izjavi res človek ne ve, ali imajo na mariborski občini občane za norce, ali pa so županova nasilja pozabljena. Spomnimo se recimo kako je župan svojemu zaposlenemu pred leti, celo odgriznil del prsta, kako zmerja ljudi, nenazadnje se je na mariborski občini dogajal tudi mobing nad zaposlenimi in nenazadnje za povzročeno nasilje nad mladoletnikom, ni bil župan niti obsojen, kot bi moral biti.

In taki bodo Mariborčanom dajali lekcije okoli nasilja?

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

Čunga Lunga 19. 09. 2023 - 2:06
V katero politično opcijo spada župan je jasno,zato je takšna dvoličnost že v paketu. Potrebno je preveriti zdravstveno stanje volilcev,ker so ga ponovno izvolili.
Mira Protič 19. 09. 2023 - 3:22
Nasilje je nesprejemljivo......tudi tistih, ki so JJ -evi pristaši in lajajo v parlamentu.
Čunga Lunga 19. 09. 2023 - 13:21
Se ti z vsem in vsemi strinjaš ??
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več