Danes bodo pokopali umorjeno Sabino. Domačini za odgovorne zahtevajo dosmrtni zapor!

Sabina Arklinič, slikka, družbena omrežje

Videm pri Ptuju bo danes zavit v črnimo. Pokopali bodo namreč, komaj  33-letno Sabino Arklinič. krivca za njeno smrt pa njen mož in njegov ljubica.

Minuli teden je Slovenijo pretresla novica o skrbno načrtovanem umoru 33-letne Sabine Arklinič, ko naj bi jo pokončala njen mož Tomaž in njegova ljubica Aleksandra.

Sabino bodo pokopali na pokopališču Videm pri Ptuju ob 16. uri. Žara bo ob 12. uri položena v vežico, je zapisano na spletnem portalu osmrtnice.si. Ob tem je zapisano, da svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo za pomoč otrokom. Štirje otroci so namreč čez noč postali sirote. Otroke so zaenkrat namestili k sorodnici po materini strani, neuradno so pri sestri pokojne Sabine.

“Treba bo zahtevati dosmrtno kazen za oba! Dejmo Slovenija. Prebudi se in zaostri kazni. Odvetniki, ki zastopate take stvore pa nehajte igrati na karto, da je oseba neprištevna. 15 let za umor? Se vi hecate? “Smrtna za oba. Samo v naši lepi deželi bosta na koncu neprištevna tako kot že veliko primerov do sedaj,” se vrstijo pozivi na družbenih omrežjih k najstrožji kazni za morilca. 

Za vse, ki bi želeli pomagati otrokom v tej težki situaciji, je Rdeči križ odprl transakcijski račun. Donacije so možne na TRR-račun: SI56 0420 2000 0348 846, namen: POMOČ ŠTIRIM OTROKOM PO NASILNI SMRTI MAME, sklic: SI00 245115. Vsak prispevek bo dobrodošel in bo pomagal otrokom v teh težkih trenutkih.

Povezane objave

Parkirnine pod dvoetažnim mostom, ki razburja delavce MLM (zaenkrat) ne bo!

Zmešana Nova Slovenija? Kandidat na listi NSi podpira splav, evtanazijo in travo?

Le kdo je novi stranki Svoboda odobril 900.000 evrov kredita?

1 komentar

Čunga Lunga 15. 04. 2024 - 14:51
Sožalje. Rdečemu križu pa že leta ne doniram.
Dodaj komentar