POZOR! Neznano kam sta odšla dva mladoletnika! Nista se vrnila iz šole.

slika: PU Celje

Celjski policisti od četrtka iščejo mladoletno Hano Čremošnik iz Celja. Bila naj bi skupaj z Ianom Drljićem, ki je prav tako pogrešan.

Pogrešan je mladoletni Ian Drljić iz Šoštanja. Včeraj se ni vrnil iz srednje šole, ki jo obiskuje v Velenju. Ko so ga nazadnje videli, je bil oblečen v temno sivo trenerko in modro bundo s kapuco. Obut je bil v črne športne copate znamke Nike, s podplati roza in zelene barve.

Svojci pa od včeraj pogrešajo tudi mladoletno Hano Čremošnik iz Celja, ki trenutno biva v Velenju. Nazadnje so jo v jutranjih urah videli, ko naj bi odšla v šolo, vendar je pri pouku ni bilo. Hana je bila oblečena v spodnji del črne trenerke ter črn pulover s kapuco in zelenim potiskom. Na hrbtni strani puloverja je natisnjena kača. Obuta je bila v rdeče-črne športne copate Nike. Hana je sicer že večkrat pobegnila in so jo vsakokrat našli. 

Hana prijateljuje z Ianom Drljićem, , zato je velika verjetnost da sta skupaj, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Vse, ki so ju opazili ali vedo, kje bi lahko bila, policija prosi za informacije. Sporočijo jih lahko na telefonsko številko Policijske postaje Velenje 03 898 61 00 ali na interventno številko 113.

 

 

 

 

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”