Kam je izginil 16-letni Žiga? Išče ga celo interpol! Delite to novico!

Slika: policija

Slovenski policisti še niso našli, 16-letnega Žigo, iz naselja Dobovo pri Otočcu, ki so ga nazadnje videli 31. avgusta na meji med Madžarsko in Srbijo.

Na straneh Interpola, ki združuje sodelovanje policij 178 držav članic, se je te dni na seznamu znašel tudi slovenski najstnik, ki ga slovenska policija išče med pogrešanimi osebami. Gre za 16-letnega Žigo Povšeta iz Novega mesta.

Interpol ga je uvrstil na rumeno tiralico. Zanjo velja, da gre za obvestila za pomoč pri iskanju pogrešanih oseb, pogosto mladoletnih, ali za pomoč pri iskanju pogrešane osebe, ki ni zmožna sama razkriti identitete. O pogrešanem Slovencu poročajo tudi srbski mediji, ki tamkajšnjo javnost prosijo za kakršno koli pomoč, če bi pogrešanega opazili.

V opisu je navedeno, da je Žiga visok okoli 170 centimetrov, težak okoli 70 kilogramov, ima daljše svetlo-rjave lase in športno postavo. Ob odhodu je bil obut v črne športne copate ter oblečen v črno trenirko in majico, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več