Poglejte s kom vse se je v Glasgowu srečal Janez Janša (foto)

Na nedavni podnebni konferenci so voditelji držav v Glasgowu na Škotskem razpravljali o globalnem segrevanju, nižanju metana, krčenju gozdov in drugih spremembah na področju fosilnih goriv.

SLIKE IZ SREČANJA VODITELJEV DRŽAV V GLASGOWU

 Zasedanja več kot 80 držav na podnebni konferenci COP26 se je udeležil tudi slovenski premier Janez Janša, ki se je srečal s pomembnimi obrazi svetovne politike. Kar levi mediji niso posebej poudarjali.

Med drugim se je premier Janša tako srečal z generalnim sekretarjem zveze Nato Jensom Stoltenbergom, z monaškim knezom Albertom II, ameriškim predsednikom Joejom Bidnom, indijskim predsednikom vlade Narendro Modijem, kanadskim premierjem Justinom Trudeaujem, britanskim premierjem Borisom Johnsonom, generalnim sekretarjem Združenih narodov Antóniom Guterresem in s predsednikom avstralske vlade Scottom Morrisonom.

Se je pa predsednik slovenske vlade Janez Janša srečal tudi z ameriškim predsednikom Joe Bidnom.

Vseeno pa je najbolj prepoznavna slika podnebne konference, slika ameriškega predsednika Bidna, ko je med zasedanjem kar zaspal.  

Lepo je povsod imeti prijatelje, je ob zaključku srečanja v v Glasgowu na Škotskem dejal Janez Janša. Le da so levi mediji takšne in drugačne slike zamolčali.

P.M.

(Slike Janez Janša, twitter profil)

 

Povezane objave

Poglejte kako mariborski nestrpnež žali udeležence napovedanega četrtkovega shoda

Tako deluje leva demokracija. Z vsemi topovi nad Pašek Šetinc, Kordišu najnižja plača poslanca

Zalo Klopčič, levičarke že začele napadati, zaradi njenega prispevka o oddaji Prvič na RTVS

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več