Aleš Hojs povedal POP TV-ju kar mu gre

Aleš Hojs, slika je simbolna

Kakšno sprenevedanje novinarjev POP TV, če bi jih ob tem sploh lahko imenovali novinarje. Ob včerajšnjem shodu “Otrok in vnukov ne damo, oni so največ, kar imamo”. pred ustavnim sodiščem, jih namreč skrbi, ali je bil shod Aleša Primca prijavljen?

Je lahko v Evropi še kje bolj pokvarjeno novinarstvo, kot na POP TV? V prispevku z naslovom: “Na shodu ‘Za otroke gre’ tudi podporniki neonacističnih skupin“, so se spraševali tudi ali je shod prijavljen. Kako neokusno od televizije, ki se deklarira, kot neodvisna televizija. V zadnjih dveh letih se niso niti enkrat vprašali, ali so bili shodi Jaše Jenulla prijavljani, še manj pa jih je brigalo kdo se je shoda udeležil, kot na primer znani kriminalec Anis Ličina in drugi. Ni jih zanimalo, kdo je žalil vojake, časne garde, kdo je žvižgal med izvajanjem slovenske himne, niti to jih ni zanimalo, kdo je pljuval poslance, nosil sovražna sporočila na transparentih, kdo je vpil k poboju Janše in članov stranke SDS. Jaša Jenull je celo dajal napotke novinarki POP TV, kako bo potekal shod.

Danes novinarje POP TV zanima kdo je bil na shodu Aleša Primca pred ustavnim sodiščem, ter zanima jih ali je bil shod prijavljen. Kjer so sedaj tista besede, da ima vsak pravico do izražanja svojega mnenja in vsak pravico do protesta.

Tudi Aleš Hojs je ošvrknil POP TV in jih vprašal o njihovi novinarski etiki. “Novinarji ⁦ POP TV sprašujejo ⁦policijo, če je bil shod pred ⁦Ustavnim sodiščem, ki ga je vodil ⁦Aleš Primcn prijavljen. Kakšno raziskovalno novinarstvo ! Pri JE=0 jih to nikoli ni zanimalo. Z njim so le koordinirali poti.”

Povezane objave

Poglejte kako mariborski nestrpnež žali udeležence napovedanega četrtkovega shoda

Tako deluje leva demokracija. Z vsemi topovi nad Pašek Šetinc, Kordišu najnižja plača poslanca

Zalo Klopčič, levičarke že začele napadati, zaradi njenega prispevka o oddaji Prvič na RTVS

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več