Pogrom nad Ljudmilo Novak: “Itak si iztirila, zato je tvoje mnenje irelevantno.”

Ljudmila Novak in Milan Kučan

Narobe svet! Evropska poslanka Ljudmila Novak, ki zagovarja krščanske vrednote je Evropskem parlamentu podprla LGBT ideologijo, kjer so obsodili delovanje Madžarske, ki tako ideologijo v svoji državi ter v šolah prepoveduje.

Pogrom nad glasovanjem Ljudmile novak v Evropskem parlamentu

Prav ste prebrali v uvodu. Ideologijo LGBT v Evropske parlamentu je podprla Ljudmila Novak, članica Nove Slovenije – krščanskih demokratov in Evropska poslanka ELS v Evropskem parlamentu. Ženska, ki zagovarja krščanske vrednote in krščansko družino, kjer je mati, MATI in kjer je oče, OČE. A očitno zavedena Ljudmila, ki med drugim ne mara predsednika vlade Janeza Janše, se na to ne ozira. Kratko in malo podpre Evropsko LGBT resolucijo, kjer med drugim Evropski parlament in Evropska komisija hočeta tudi, da Madžarska dovoli LGBT organizacijam in aktivistom prisotnost v šolah in vrtcih!

Ravno zaradi njenega glasovanja se je na družbenih omrežjih vnela razprava o tem glasovanju, oziroma pravi pogrom nad Elizabeto Novak, članico NSI. Naj še enkrat spomnimo kdo od evropskih poslancev iz Slovenije je glasoval za LGBT ideologijo? Po pričakovanju, Irena Joveva, Tanja Fajon, Klemen Grošelj in Milan Brglez, ter seveda Ljudmila Novak.

Ljudmila Novak, je v enem izmed intervjujev dejala, da nove stranke ne bo ustanovila, ker, naj bi preveč garala za ohranitev krščanske demokracije v Sloveniji. Med krščansko demokracijo spada tudi LGBT?

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

P.M.

 

 

Povezane objave

Tudi v Brežicah vznemirjeni zaradi novega migrantskega centra.

Izvedeli smo, kam z nacionalke odhaja Luka Svetina.

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več