Bili smo na obisku! Pri vinski fontani na Kapeli, smo spremljali snemanje humanitarne TV oddaje

V naši rubriki – bili smo na obisku, smo tokrat obiskali vinsko fontano Kapela, kamor so nas povabili na prijetno druženje ob domači glasbi s humanitarno noto.

Da se nad občino Radenci nekaj dogaja, je dalo slutiti tudi prešerno vzdušje muzikantov, ki so malo pred 16. uro peljali na Kapelski vrh nad Radenci. Pred vinsko fontano je namreč potekalo snemanje posebne televizijske oddaje “Ta harmonika”, katera je imela tudi humanitarno noto.

 

Na televizijski oddaji so sodelovali, Rudi Šantl, Zoran Cilenšek, Mark Tivadar, ljudski godci Porini pa počini in Jože Gostiša s prijatelji, harmonikar Ben Maj in julija, Andreja Zaljetelj, Jan Knez, Pia Kralj in mnogi drugi. Obiskovalci pa so, na prireditev prinašali tudi potrebščine za ljudi, ki so jih prizadele poplave v kraju Žerjav na Koroškem.

Televizija RTS Maribor bo to posebno humanitarno oddajo, premierno predvajala v mesecu oktobru.

 

Vzdušje je bilo, kljub kratkotrajni plohi veselo. Na prireditvi je bila tudi naša ekipa, ki je ujela nekaj zanimivih posnetkov in jih strnila v video reportažo.

 

 

Povezane objave

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

Bizarno! POP TV z novo igrano serijo raje reklamira hrvaško kot slovensko primorje

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več