Članica stranke SD, ki se rada slikari s člani inštituta 8. marec žaljivo do poslanke SDS!

Pokvarjeno, nesramno in v stilu njene leva politične agende, se oglaša levičarska aktivistka Merima Sarajlija. Se pa ne čudimo njenim žaljivim zapisom, saj se rada druži z Niko Kovač in Marcelom Štefančičem, v rokah pa ponosno drži plakat stranke SD.

Kako je že ime predsednici strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora? Nika Kovač seveda, tista Nika s katero se rada druži in slika tudi Merima Sarajlija. In ne glede na njeno politično držo “samo da ni Janša”, bi se morala Sarajlija zaradi takih žalitev zagovarjati tudi na sodišču.  Poslanko stranke SDS, Anjo Bah Žibert primerjati z gnojilom, je ne samo nedopustno, ampak skrajno žaljivo, tudi za levičarja.

Da je v vsaki travi veliko plevela, verjetno ni potrebno posebej govoriti. Je pa očitno tega res veliko v stranki SD, kjer si očitno izbirajo razpadajoči kader. Skrajno žaljivi zapis Merime Sarajlija objavljamo v celoti:

Menda se gnojilo od Bahove spet vmešava v C0, sporočam ji, da ne bo odplaval, da je vse foto arhivirano, tudi gnoj, ki ga puščaji z uzurpanti po njivah, kot zemlja in grušč, ki ga organzirano odmetavajo namerno po poteh, kot sledi traktorjev, ki so delali vse kaj dugega kot delo na njivi.

Res je v ČS Posavje je odneslo nekaj kg peska, naredilo nekaj lepotnih napak, vrglo ven nekaj malega dreves, a to je tudi vse.

Bahova ne boj se, vse smo pofotkali in arhivirali.
Ne morem pa razumet, da vam Jezus dovoli, da kar naprej lažete.
Aja gnoj spodaj je precej bližje vodonosniku Kleče kot pa kanal C0 in da vas res ni sram, da pri vsej resni škodi ljudi še lažno ustrahujete.
Mimo grede Bahova, kako jo je odnesla elektrarna na Krki in drek iz Kočevja? To bi te zares rablo skrbet!
Sama pomagam tam kjer se je res kaj zgodilo in ne tam, kjer bi si posamezni prevzetni gnojenja potrebni uzurpanti izmišljeno želeli, eni le, da bi si z blatno lopato zaslužili vstop v EU, drugi, da bi dobili odškodnine za škodo, ki je praktično ni. Sem omenila gnojenje, seveda njihova dejanja z lahkoto primerjaš z neuporabnim gnojilom, ki spodbuja rast plevela.
Alpe Adrija Green je pač lažna NVO, ki dela izključno za denar in kolaborira s tistimi, ki državo lupijo do nezavesti. In to se mora nehat.

Vsi, ki širijo laži o ogroženosti bi morali biti kazensko ovadeni in kaznovani! Alpe Adija Green pa ukinjena kot tista organizacija rumenih jopičev, pa saj ozadje je vendar isto mar ne?

Mogoče bi bilo dobro, če bi gnoj, oziroma blato, Merima prenesla na lopato in odšla pomagat pomoči potrebnim. Z jezikanjem ne bo rešitve problema!

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

4 komentarji

Slovenec 33 10. 08. 2023 - 4:33
Sodelavci okupatorjev Slovenije so ob podpori veleizdajalcev slovenskega naroda vedno bolj brutalni. Še vedno ponujam nagrado, vsakemu, ki pozna kakšnega levičarja, levuha, leftarda oziroma komunista, ki ne laže.
Pepe Vasjebe 10. 08. 2023 - 6:02
Jebi ga ponujaš da boš plačal tistemu, ki ti prinese en kos lesenega železa! Evo podvojim nagrado!
resnisembil jaz 10. 08. 2023 - 5:46
Na zgornji sliki trije levičarski skrajneži. Slovenija z golobovo hunto tone vse globje. Temne sile nas vodijo nazaj v čase enoumja. Usoda Venezule je vse bliže. 400.000 koristnih idiotov pa še pleše...
Pepe Vasjebe 10. 08. 2023 - 5:59
Tale Srajlija, pa niti za gnojilo ni, je preveč strupena!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več