Golob se ni udeležil slavnostne seje, ker njegova ljubica ni dobila vabila?

To kar dela predsednik vlade res ni več za nikamor. Po poročanju Dela, se Robert Golob ni udeležil seje državnega zbora na predvečer dneva državnosti, ker tina Gaber ni dobila vabila?

Tina Gaber, partnerka predsednika vlade, ni dobila vabila na slavnostno sejo državnega zbora pred dnevom državnosti. V parlamentu na seji ni bilo niti Roberta Goloba, ki se je nato s spremljevalko uro kasneje pojavil na državni slovesnosti. Vabila na slavnostno sejo je pošiljal po naših informacijah državni protokol. Ta je vabila poslal funkcionarjem in Tina Gaber seveda to ni. Niti ni njegova uradna partnerka, ampak le ljubica, saj je Golob še vedno poročen.

No, morda pa je Goloba zmotil slavnostni govornik na seji. To je bil podpredsednik državnega zbora in poslanec SDS Danijel Krivec, ki se je v nagovoru na slavnostni seji na predvečer dneva državnosti v parlamentu ozrl na čas, ko se je slovenski narod odločil za samostojno državo. In morda ga je zmotil zaključek, ko je Krivec dejal: “Bog živi Slovenijo!”

Zagotovo pa lahko rečemo, da bo za Goloba  veliko manj škode, če bo Tina ostala doma, ne, pa da se na pol naga pojavlja na državnih proslavah.

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

1 komentar

mona lisa 27. 06. 2023 - 13:37
Ali je to vlada ali ples pedrov in konkubin?
Dodaj komentar