Golobov skriti račun iz “zakotne vasi” v Romuniji in sprenevedanje levih medijev

slika, fotomontaža

O Golobovih aferah, lažeh in sprenevedanjih levi mediji načrtno molčijo, naivni širši javnosti pa v zameno za Goloba vztrajno in ciljano mečejo izključno afere desnih politikov. 

V golobnjaku vse več afer?

Golobovi romunski računi, za katere menda sam ni videl, so še ena farsa v sprenevedanju, danes prikladno okuženega Goloba, kjer prihajajo afere na plano skoraj vsaki dan. Kot piše portal Požareport, je Golob za časnik Delo, 17. aprila povedal, da je bil bančni račun v Romuniji. ki naj bi, kot razlaga Golob, odprt na podlagi kraje njegove identitete, odprt leta 2018, no, dva dni kasneje, za RTV Slovenija, pa Golob pove, da je bil račun odprt že leto prej leta 2017?! Očitno ima Golob teh računov preveč, da niti ne ve, kateri je bil kdaj odprt.

Kako podlo, priladno in neverjetno pa je to, da je Golob pred dnevi kar javno obtoži, banko Raiffeisen Bank v Romuniji, da je sodelovala (?!) pri odprtju računa ob kraji identitete, noče pokazati bančne dokumentacije, povezane z odprtjem tega računa, a, zanimivo,  pokaže neki bančni izpisek s tega računa, ki naj bi dokazoval, da na njem ni bilo denarja.

Torej  je, avstrijska banka v Romuniji, Robertu Golobu, izdala bančni izpisek za bančni račun, ki ga, kot pravi, sploh ni imel? Protislovij je toliko, da bi z njimi lahko napolnili cel golobnjak.

Pa še ena laž, ki jo razkriva Požareport.  Pravi, da je mu je bila identiteta ukradena, v nekem zakotnem mestu v Romuniji. A predloženi bančni izpisek, ki ga Golob pokaže časniku Delo, dokazuje, da ne gre za nobeno zakotno mesto v Romuniji, ampak za center romunske prestolnice Bukarešta (Calea Mosilor 72), naslov pa zgolj tri minute vožnje z avtomobilom oddaljen od sedeža hčerinske družbe GEN-I (v Romuniji), na Strada Remus, številka 1 do 3. Kakšno naključje! 

In med tem, ko ima Robert Golob Bukarešto, ki ima skoraj toliko prebivalcev, kot Slovenija, za zakotno mesto, levi mediji preprosto molčijo o mahinacijah elektro oligarha. Med tem, pa na drugi strani “nabijajo” ministra za kmetijstvo zaradi nekega neplačanega računa. No, ta naj bi včeraj celo odstopil.

 

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več