Hudi odzivi da današnji protest: “Ko ima umobolnica naravoslovni dan!”

posnetek zaslona: topnews.SI

Na Trgu republike je popoldne potekal protivladni shod, po neuradnih podatkih naj bi se pred parlamentom zbralo dobrih 100 ljudi, ki so se po dobri uri in pol razšli.

TWITER JE PREGOREL. OGROMNI ODZIVI NA DANAŠNJI SHOD

Na shodu, ki ga je sicer napovedala civilna iniciativa Maske dol Anica Bidara, kjer se po njenem zavzemajo za mir, ljubezen, zdravje in svobodo, so udeleženci pozivali k vrnitvi v normalo, brez ukrepov za zajezitev epidemije. Slišati je bilo, da bodo znova prišli, v večjem številu.

Se je pa na twitterju odzval tudi predsednik vlade Janez Janša in ošvrknil leve medije. tako je zapisal: “Namesto da delate reklamo zanikovalcem virusa in tako pomagate širiti epidemijo, gospo Bidar raje peljite na intenzivni oddelek ene od slovenskih bolnišnic in ji pokažite sliko požganih pljuč.

Seveda pa so bili odzivi drugih na družbenih omrežjih naravnost neverjetni.

Upajmo, da bo takih shodov, katerih se udeležujejo zanikovalci koronavirusa in ukrepov čim manj. Pri več, kot 2000 okuženih ljudeh na dan, je tak shod vse prej, kot nekaj normalnega!

PM

 

 

 

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

2 komentarja

Čakija Noris 13. 01. 2021 - 18:14
Banda Burek in njihov klovn imajo podpornike..
Fiktor 13. 01. 2021 - 21:36
Vso to sodrgo, ki je bila danes pred DZ bi bilo potrebno popisati. In če kdo od njih zboli za COVID ali pa kako drugo boleznijo, naj najprvo plača zdravljenje, potem pa se ga sprejme v bolnišnico. Plačilo pa pobrati vnaprej v višini 200 % predvidenih stroškov, nekaj več za vsak slučaj če tak imbecil preživi in ga bo treba dalj časa zdravit!
Dodaj komentar