Jankovičevim gostincem na stojnicah ponudil odkup, ti so ga zavrnili?

SLIKA: zajem zaslona twitter

Saj ni res pa je. Se še spominjate jokanja novinarjev 24ur, ko so se hudovali nad odločbo vlade po prepovedi strežbe hrane in pijače na božičnih stojnicah?

PONUDIL ODKUP, A SO JANKOVIČEVI GOSTINCI REKLI NE!

No, zgodba je dobila epilog. Zaradi “vika in krika o zalogah, stroških in problemom, kam z vsem tem nabavljenim vinom,” je lastnik Eco Resorta Matjaž Zorman samoiniciativno ponudil odkup zalog od najemnikov stojnic.  

Edini pogoj za odkup je bil predložitev računa in vino primerne kakovosti. “Niti ene same ponudbe za odkup s strani najemnikov ljubljanskih stojnic nisem prejel,” je v sporočilu za Nova24TV navedel Zorman. Po njegovem mnenju to kaže, da “1. Zalog sploh ni in se umetno dela problem, 2. Za zaloge ni računov, 3. Zaloge so neprimerne kvalitete.”

Po Zormanovem mnenju je vse skupaj politično motivirano, sam meni, da določeni ustvarjajo vzdušje proti vladi in ukrepom. Zorman pri tem opozarja, da so o njegovi ponudbi poročali tako na Planet TV, njegova objava na Facebooku pa je presegla 120 delitev, kar kaže, da je dosegla dobršen krog ljudi. Vseeno ni s strani “prizadetih” gostincev nikogar, ki bi bil pripravljen sprejeti Zormanovo ponudbo.

kot trenutno kaže, ni težava v tem, da bi bil nakup prevelik finančni zalogaj za Slovenia Eco Resort, temveč dejstvo, da nihče od gostincev, ki so se pritoževali, zaloge še ni pripravljen prodati.

TOLIKO O NAKLADANJU POP TV-JA.

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Komu se meša? Na POP TV za ponedeljek napovedali minus 2 stopinji celzija?

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.