Kako je Anja Bah Žibert nalila čistega vina Levici

Anja Bah Žibert, slika twitter

Slovensko zdravstvo ni v najbolj zavidljivi kondiciji. Prav zato je na čelo zdravstvenega ministrstva stopil človek, ki bo zdravstvo skušal rešiti pred propadom, v katerega so ga pripeljale leve vlade.

ŽIBERTOVA LEVICI NALILA ČISTEGA VINA

“Dovolj je zavajanja! V levici kar naprej ponavljajo laži, sami pa niso naredili nič za izboljšanje zdravstvenega sistema,” je na twitterju jasno zapisala poslanka SDS Anja Bah Žibert.

Poudarila je, da je najbolj žalostno, da je bilo od predstavnikov Levice slišati, da primer zdravstva ni iz preteklosti, ampak, da je ta problem nastal danes, hkrati pa v Levici pravijo, da 100.000 ljudi nima osebnega zdravnika. Več pa si poglejte v spodnjem videu:

PM

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

1 komentar

Maksimilijan Encijan 24. 02. 2021 - 11:13
Pa kaj ej danes s temi Bah Sighberti tu gori, pričakujem reality show, Keepin' up with the Sighberts ... like mother, like son, ASS THE ASS edition (tako kot to pove Lukec Šmrkec). Zato ker ostali debili niso naredili nič, zato si ti zdaj lahko pametna in dalje ne počneš nič, ampak samo opozarjaš česa nekdo drug ni naredil? Kaj reči, SDS je malo dlje na SLO politični sceni za razliko od Levice in njenih pritepencev. Draga ponosna mamica "normalnega dijaka, ki je sicer svetlobna leta stran od svojih vrstnikov in obiskuje priviligirano šolo" ... tvoj domet je SDS, da bi od takih pričakovali, da bodo zdravstvo spravili na noge, je iracionalno celo za vaše volilce ... do nedavnega ste imeli celo svojega ZD.Ministra, pa ni nič pomagalo ;) Bo zrihtal preglede na privat klinikah za vse, naslendnji mandat.
Dodaj komentar