Ob vse višjih cenah nekaterih gostinskih storitev se je nekaterim ponudnikom gostinski storitev dobesedno zmešalo.
V teh dneh bi moralo biti Hočko Pohorje še kako zasedeno, saj bi morala biti zimska sezona v največjem razponu, a glede na pomladne vremenske razmere nič ne kaže ne kaj podobnega. Si pa lahko sami privoščite izlet v neokrnjeno naravo Hočkega Pohorja. A pozor, poleg boste morali imeti kar zajetno denarnico, če boste hoteli naročiti pijačo denimo v Lobby baru Bolfenk na Hočkem Pohorju.
Račun cene enega “špicerja”, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih je marsikoga pustil odprtih ust. Takih cen nimajo niti v švicarskih alpah. Za ceno enega “špricerja”, torej deci vina in deci radenske boste v Lobby baru Bolfenk odšteli neverjetnih 4.10 evra.
Gre sicer za vino Gaube iz Kungote, kjer je že dolga tradicija vinogradništva in gre za sicer prestižno znamko in izredno dobro vino. A vseeno je pretiravanje pri ceni enega “špricerja”, malce pretirano. Se vam ne zdi?
1 komentar