Ko se Bandelli vmešava v kampanjo Aleksandro Pivec!

Bandelli in druščina

V četrtek se začenja uradna volilna kampanja in vse stranke so že v pripravljenosti. Ene bolj, druge manj. Se pa najde tudi nekaj takih, ki ji radi nergajo.

Bandillija motijo reklame Aleksandre Pivec

Tudi stranka SAB se pripravlja na volitve. Poleg nebuloz, ki jih kvasi predvsem Marko Bandelli preko družbenih omrežij in predsednica stranke ter nadomestna poslanka Alenka Bratušek preko TV ekranov, pa je očitno pri stranki problem denar.

Zaenkrat pri SAB še nismo opazili kakšnih večjih reklam, se pa zato očitno ob druge reklame zelo radi spotikajo. Tako je Bandellija zaskrbelo, kdo financira reklame Aleksandre Pivec ker naj bi, po njegovih besedah imela oglase povsod? Medtem pa se poslancu s poitalijančenim priimkom ne zdi sporno, da se po Sloveniji vozijo t.i. nevladniki in propagirajo levo politiko, kljub temu, da se kampanja uradno še sploh ni začela.

Glede na to, da Bandelli, očitno išče materijo za Računsko sodišče, bi bilo bolje, da bi si poiskal materijo za službo po aprilu, potem, ko parlamenta od znotraj ne bo več videl. Upajmo le, da se otroci ne bodo spet jokali doma.

(video, vir POP TV)

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.