Kriminalci, mediji in levi poslanci skupaj na protestih? Je v ozadju bizniz z drogo?

Znani ljubljanski kriminalci, ki danes protestirajo zoper Janševo vlado, naj bi protestirali predvsem zato, ker jim vlada sesuva biznis preprodaje mami.

Mamila, ljubljanska elita, levi poslanci in kriminalci?

Anisa Ličino, človeka z bogato kriminalno preteklostjo sta tako TV Slovenija, kot Pop TV skozi petkove proteste gradila kot nekakšnega protestniškega zvezdnika ljubljanskih ulic, in to celo v medijskem paketu z vidnimi opozicijskimi politiki, ter mu tako dajala legitimnost. Pri čemer sta obe televiziji, zanimivo, zamolčali njegovo kriminalno ozadje, piše Požareport.

Tako so Anisa Ličino,  pred časom na “mirnih” petkovih protestih promovirali na Pop TV, in to skupaj, v istem prispevku za 24ur, z vidnimi politiki iz opozicijske SD – Jernejem Štromajerjem in poslancem Markom Koprivcem.




Prav preprodaja prepovedanih substanc naj bi med epidemijo covida-19 še dodatno združila kriminalne kartele in del ljubljanske elite, od kulturniške do politične, zlasti znotraj tranzicijske levice, ki obvladuje tudi RTV in druge medije, prve kot preprodajalce, druge pa kot konzumente, piše Požareport. Trgovina z drogo, naj bi namreč zaradi zaščitnih ukrepov Janševe vlade tako očitno dodobra začela propadati?

MG




Povezane objave

Znana levičarska aktivistka ovadena, zaradi suma davčnih nepravilnosti?

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

3 komentarji

dk 12. 11. 2020 - 8:13
Globoka država skrajno obupana in v paniki, vleče na površje jugo kriminalno podzemlje. Sova, MNZ-policija, vprašanje za vas; kje ste in kaj delate?
Slovenec 33 12. 11. 2020 - 8:21
Slovenija je okupirana država in vse kar sledi iz tega. Če malo pobrskate po spominu se boste spomnili koga so policaji dobili v Ljubljani na parkirišču s polno vrečko evrov iz poslov balkanskega narkokartela in zakaj so člani tega narkokartela varni na sodiščih v Sloveniji Od takrat se ni še nič spremenilo le igralci se menjajo, šefi pa ostajajo.
miha smrekar 13. 11. 2020 - 8:14
Na RTV SLO pa imajo verjetno tekmovanje kdo je najbolj bebavi in lažnih!
Dodaj komentar