Laž na laž, je enako Matjaž Nemec? Poglejte kako se je zlagal!

Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Laž na laž, oziroma drugače povedano – Matjaž Nemec iz Socialnih demokratov. Kaj je tokrat ušpičil Nemec? Zlagal se je glede ure prihoda Aleša Hojsa in Žana Mahniča na Center za varovanje in zaščito v času protestov. Piše portal Nova24TV.

Matjaž Nemec se je preprosto zlagal?

[color-box color=”yellow”] “Nadzor KNVOS je zavrgel lažnive trditve medijev in Matjaža Nemca, da sva bila z Alešom Hojsom med protestom na CVZ do okrog 18h. 1. Prihod šele okrog 19.15, ko je bil glavni del protestov že končan 2. Prišel zaradi seznanitve z delom in varnostno situacijo 3. Nikomur nisem dajal navodil,” je jasen državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič, njegove besede pa sta nato potrdila še minister za notranje zadeve Aleš Hojs in generalni direktor policije Anton Olaj.[/color-box]

V povezavi z današnjim obiskom Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) na Generalni policijski upravi objavljamo naslednja pojasnila policije: “V policiji spoštujemo parlamentarni nadzor in KNOVS, zato je generalni direktor Policije dr. Anton Olaj danes, kljub vsebinam, ki so presegle pristojnost KNOVS-a, odgovarjal na zastavljena vprašanja predsednika in članov KNOVS-a,” sporoča policija. Policija je inštitucija, ki je med najbolj nadzorovanimi v državi, tako da so nadzorov vajeni, tudi poizvedb Varuha človekovih pravic. Dr. Olaj je odločen zagovornik pravne države, zato je prepričan, da se je potrebno posluževati obstoječih predpisanih pravnih mehanizmov nadzorov, četudi to nekomu ni všeč.

Odzval se je tudi predsednik vlade Janez Janša. Zapisal: “Mene, Boruta Pahorja in Alojza Kovšco tam zagotovo ni bilo. Torej je bil tam iz te kategorije lahko zgolj Igor Zorčič. Model v lažeh skoraj prekaša Tanjo Fajon.”

Tanja Fajon medtem Sloveniji prodaja pravljice o stranki, ki bo rešila Slovenijo, medtem pa njen strankarski kolega na veliko laže? Očitno v pravljice Socialnih demokratov verjamejo le še “norci”?

P.M.

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

4 komentarji

Dada 18. 10. 2021 - 15:22
1. Uro si Nemec ni izmislil, nekdo mu je to rekel. Če ni točno, nič hudega TAM SO BILI. 2. Tam politiki ne bi smeli biti. PIKA. 3. Tako pisanje je samo janšize.- 4. Dejstvo je, da je Janši in Hojsu uspelo politizirati Policijo, i sedaj dela, NE PO STROKI, AMPAK PO NAROČILU POLITIKE.
caruso 18. 10. 2021 - 16:33
1. Nemec je en velik lažnjivec in manipulator po nalogu vrhovnega vodje iz Murgel. 2. Tam politiki ob takih dogodkih morajo biti, ker mi kot večina tako želimo. 3. Tako pišejo zmešani levajzli, jugonostalgiki in potomci komunističnih morilcev in ponosni nasledniki komunistične partije, kamor sodi tudi tovariš nemec z malo začetnico. 4. Dejstvo je, da je bila policija in je še vedno pod političnim vplivom ponosnih naslednikov komunistične partije. Sedanja vlada poskuša depolitizirati policijo, kar pa je izredno težko saj je v policiji ogromen procent miličnikov. 5.Laž je nesmrtna duša komunizma in v Sloveniji je na oblasti lahko le leva politika. Tako je ukazal stane dolanc preden se je stegnil.
Dada 19. 10. 2021 - 8:44
Ha,ha,ha,ha,ha. Dober vic. Za nagrado. Janša ti bo kupil rože......
Bogdan Kranjc 19. 10. 2021 - 7:16
LEJ LEJ TUDI DADA DAJANA DANAD,,NEV PRAVEGA IMENA NAJUGU DRŽAVE TUDI PRIHAJA RESNICA KIJE BOLEČA ZA RDEČE TALIBANE.
Dodaj komentar