Levica hotela diskreditirati Anjo Bah Žibert. Imamo dokaz!

Anja Bah Žibert

Laž je nesmrtna duša komunizma! Je diskreditacijo pospremil Jure Ferjan, po tem, ko je Levica hotela očrniti in diskreditirati poslanko SDS Anjo Bah Žibert.

“Hopla, gospa Anja Bah Žibert, čigava glasovalna naprava je pa to?” so na twitterju zapisali v Levici in objavili posnetek zaslona, ki namiguje, da poslanka izteguje roko v smeri glasovalne naprave poslanskega kolega. Gre za sliko iz seje DZ, ki se je odvijala 16. decembra, fotografija pa deje vtis, kot da se vse skupaj dogaja ob odsotnosti poslankinega kolega. 

A zavajajoča fotografija seveda ne pokaže bistva, oziroma resnice. Slika poslanke Anje je zanalašč približana, da se v bistvu vidi kako, kot, da naj bi se poslanka stegovala roko po kolegovi glasovalni napravi. A temu seveda ni bilo tako.

Spodaj sta fotografiji ki kažeta nekoliko širšo podobo prostora kakšen trenutek kasneje, na njih pa naj bi bil tudi poslankin kolega, le da stoji za stolom. Bah Žibertova sicer v DZ sedi med poslancema Markom Pogačnikom in Brankom Grimsom, Ferjan pa sedi v njeni bližini. In takrat niti ni šlo za glasovanje, ampak je Anja segla le po kolegovi glasovalni kartici in ne po glasovalni napravi.

Je za zavajajočo sliko z nasprotne strani, kjer sedijo poslanci Levice, poskrbela kar poslanka Sukič?

Kot je zapisal tudi Jure Ferjan, laž je nesmrtna duša komunizma!

P.M.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.