Levica kazensko ovadila naš portal! Podajamo izjavo za javnost!

Glede na napovedano kazensko ovadbo stranke Levica zoper naš portal e-Maribor podajamo naslednjo izjavo za javnost:

Na portalu e-maribor smo že od samega začetka deležni nenehnih pritiskov, blatenja portala in odgovornega urednika osebno, preko družbenih omrežij in ostalih levih medijev. Nekateri mediji, kot recimo Reporter naš portal niti ne navaja, z imenom, ampak le kot portal blizu stranke SDS. Nenazadnje so o nas na oddaji tarča na TV Slovenija dejali, da sploh nismo medij. Pa čeprav imamo za mali medij zavidljivo število bralcev. Tudi Levica nas recimo imenuje kar “satelitski medij” (ne vemo sicer komu smo satelit).

Ostro obsojamo pritisk stranke Levica, na naš medij, čeprav o tej stranki večkrat kritično pišemo. Vložitev kazenske ovadbe zoper naš portal, pa je dodatni pritisk in javno blatenje našega medija ter dodatno ustrahovanje ljudi, ki se trudijo za naš portal, pa čeprav nimajo nobene veze ne z levo, ne desno politiko.

Kot odgovorni urednik portala e-Maribor ostro zavračam pritiske, ki nastajajo samo zato, ker o levici pišemo kritično in pritisk zoper mene osebno, le zato, ker sem član občinskega odbora SDS Duplek. V članku, ki naj bi očitno vzburil Levico z naslovom: GROZLJIVO! Manifest, poln sovraštva, ki naj bi ga okoli pošiljala Levica, smo se spraševali, ali je sploh možno, da bi tak manifest, ki je krožil na družbenih omrežjih in smo ga povzeli po portalu V fokusu.si, res lahko okoli pošiljala stranka Levica. Nikogar nismo obsojali in nikomur pripisovali kakšnih teženj in še manj, širili sovraštvo. Zapis novinarja v članku pa je bil korekten in niti malo nestrpen. 

Zato zavračamo pritiske levice na naš medij, v katerem pa bomo še naprej kritični do nestrpnosti, ki jih v parlamentu med drugim, širijo tudi nekateri poslanci stranke Levica.

Odgovorni urednik: Mitja Grmovšek 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

9 komentarjev

aleksanderbajc 9. 06. 2021 - 10:37
Levica postaja Revica, ker z ne- sposobnostjo ne more dokazati nikakršnih rezultatov koristnih za Slovenski narod, zato se zateka k tožbam, po možnosti k Čeferinom. Čestitke eMARIBOR za vaš trud, še naprej vas bomo spremljali.
Majda Kravanja 9. 06. 2021 - 10:57
Bravo. Tem nebodigatreba je treba pokazati, kdo je šef!
mona lisa 9. 06. 2021 - 11:53
In kaj nato porečejo v Bruslju. Če bi stranka SDS ovadila levaške medije bi v Bruslju naredili pravi linč Janše. Zdaj pa so tiho kot usrane riti kajne Fafajonka, Novačka, albanska Joveva in ostala druščina. Aja Luka je vaš.
Slovenec 33 9. 06. 2021 - 12:28
Slovenija je okupirana država v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda združeni v horde rdečih klerikalcev, ki so ali nasledniki ali pa potomci rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 MORIŠČIH po slovenski zemlji in ki so po koncu vojne privlekli v Slovenijo nove okupatorje, da so po slovenski zemlji hodili tuji oboroženi vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali. Z njimi kot kvislingi sodelovali še več kot 45 let javno in še vedno z njimi tajno sodelujejo v škodo slovenskih ljudi. Glavni izplen tega kvislinštva je usmerjeno izobraževanje pod vodstvom fdvizma ,kumrovška smer, ki proizvaja topoume produkte in ti tvorijo veliko večino članstva "naprednih" strank SD, SAB, LMŠ, Levica in njihovih podmladkov za katere je značilno blejanje in povzdigovanje idiotizmov. Vsa ta dejstva kažejo, da so člani stranke Levica podporniki nadaljevanja okupacije Slovenije in vse, kar so do sedaj obelodanili dokazuje njihovo izrojenost in idiotizem.
Franci 9. 06. 2021 - 15:16
To je začetek konca kakšnih koli demokratičnih medijev. Komunisti bodo zavzeli vse medije v državi, sledi popolna medijska blokada anarhične države.
Tomaz 10. 06. 2021 - 2:04
Kakšen je to medij, kjer še odgovorni urednik ni pismen? Cel kup pravopisnih napak v tem kratkem zapisu. Sedi ena. Nazaj v osnovno šolo.
Bogdan Kranjc 10. 06. 2021 - 2:24
Tomaz,,,vse pravopisne napake nemorejo zbrisati neumnosti rdečih kmerov butlj zabi.
Tomaz 11. 06. 2021 - 6:05
Hihihi, pa ti si isti kot opdgovorni urednik tega portala. "Ne morejo" se piše narazen. Nepismen si tudi ti. Sedi ena, nazaj v osnovno šolo.
Dodaj komentar