Mariborska poslanka dobila pismo z vsebino iztrebka!

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

Mariborska poslanka, ki je najbolj znana po prodaji svojega modrčka in po tem, ko je milijone zamenjala z miljardami je dobil zanimivo pismo.

MARIBORSKA POSLANKA V PISMU PREJELA IZTREBEK

Lidija Divjak Mirnik, glasna predstavnica LMŠ-ja v Državnem zboru, sicer glasna takrat ko to ni potrebno, je na družbenem omrežju zapisala sledeče: “Včeraj dobila vzorec blata v DZ ‘prijatelji’ iz Pesnice saj me niti ni preveč presenetilo glede na to, da ena stranka izrazito spodbuja nestrpnost, sovraštvo, negativizem in deli ljudi na ‘naše’ in ‘vaše’, komuniste … Nekaj pa sem prepričana, da volivec LMŠ zagotovo ne bi svojega iztrebka po pošti poslal poslancu nasprotnega pola.”

Ja tako je to, ko se srečaš s svojimi volivci in ti na nazoren način pokažejo, kako se strinjajo s tvojo politiko dela v državnem zboru.

PM

 

Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

Stokrat 12. 01. 2021 - 16:25
Upam, da je pošiljalec priložil tudi recept za uporabo, ker brez navodil se ona bolj slabo znajde.
MOPSEN 12. 01. 2021 - 16:34
Če je lahko predsednik vlade Janez Janša,sedel po nedolžnem v zaporu..bo tudi ta skrajno zoprno histerična kljusa,pojedla tale priboljšek.
Fredix 13. 01. 2021 - 7:31
Včeraj dobila vzorec blata v DZ od "prijatelji iz Pesnice"... Kako preseravanje in minimiziranje DREKA. LIDIJA DIVJAK IZ LMŠ, DOBILA SI PORCIJO DREKA PO POŠTI, KER SI ZA "PRIJATELJE IZ PESNICE" VREDNA EN DREK. IN PESNIČANI SO POKONČNI LJUDJE.
Dodaj komentar