Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?

slika: Družbena omrežja

Veliko ljudi, ki so v času vlade Janeza Janše kolesarili in se norčevali iz predsednika vlade, so sedaj po drugačno vlado ponovno razočarani, a ne kolesarijo več!

Eden takih je tudi mariborski “humanitarec” ljubitelj migrantov in levičarski profesor Borisa Krabonja, ki je tudi vodja humanitarnega društva UP-ornik, kjer naj bi pomagali ljudem v stiski. Seveda je bil Krabonja tudi vneti kolesar proti Janševi vladi in še eden tistih, ki ni maral ukrepov zoper koronavirus. Pa ne samo to, vulgarni izpad, ko je Janeza Janšo primerjal z zlobo od človeka in pošastjo, ni ostal neopažen. 

In od takega zvestega levičarja, bi človek pričakoval naklonjenost do Golobove vlade, a kot kaže temu ni tako. Krabonja, ki je ustanovitelj in predsednik mariborskega humanitarnega društva UP-ornik, je namreč v oddaji Tednik dal vedeti, da je izjemno besen, da tisti, ki imajo v “rokah moč za prepotrebne spremembe, ne naredijo ničesar”. Sicer je že v lanskem intervjujev za Večer povedal, da je “zdajšnja vlada pravzaprav frigidno impotentna kombinacija nesposobnih ljudi”.

Užaloščeni Krabonja, ki se očitno rad smili samemu sebi pravi, da so v tem letu od države prejeli le 25 tisoč evrov, čeprav za rešitev najhujših stisk potrebujejo vsaj 30 tisoč evrov na mesec. “Bili so tukaj ministri, celo predsednica države, z velikimi obljubami,” je izpostavil Krabonja in dodal, da je gospod Mesec UP-orniku obljubil strašansko veliko državno podporo, ker so v tem delu Štajerske zelo prepoznavni in močni. “Ampak od teh obljub so ostale samo obljube, tako da so ta vrata za politike zagotovo zaprta.”

2Nikoli več nobeden ne bo stopil sem, ker nima tu kaj početi.” Pravi Krabonja, ki očitno več ne pleše Golobovega plesa. Mogoče pa njegova “pošast” le ni bila tako strašna?

Povezane objave

Dobro obiskani predvolilni stojnici v Mariboru in Pesnici

Parkirnine pod dvoetažnim mostom, ki razburja delavce MLM (zaenkrat) ne bo!

Zmešana Nova Slovenija? Kandidat na listi NSi podpira splav, evtanazijo in travo?