Necenzurirano ukradel 17 let star Požarjev članek o igranju golfa na Mavriciju?

slika: Facebook profil Bojana Požarja

Saj ni res pa je. Levi bruhalnik neumnosti, namenjen blatenju vlade, Necenzurirano, naj bi Bojanu Požarju ukradel 17 let stari članek o igranju golfa na Mavriciju. Toliko o levem objektivnem novinarstvu.

Ko levi bruhalnik neumnosti ukrade Požarju novico in objavi 17 let staro novico?

“Na portalu Necenzurirano so za potrebe aktivističnega političnega boja proti predsedniku vlade in prvaku SDS Janezu Janši, obudili (beri: gladko ukradli avtorski članke brez navedbe vira) moj članek na to temo, objavljen – reci in piši pred sedemnajstimi leti (17)! na Slovenskih novicah, v prilogi Bulvar, ki sem jo v tistem času urejal. Takrat, spomladi 2004, smo namreč prvi ekskluzivno razkrili Janševo igranje golfa na eksotičnem otoku Mavricij v Indijskem oceanu, ko je zraven potovala tudi njegova tedanja tiskovna predstavnica Katja Ujčič, Janševo golfistično potovanje pa naj bi plačal Janšev štajerski prijatelj Stanislav Petek, tedanji lastnik družbe Klima Petek,” je zapisal Bojan Požar.

In kako je pred  17. leti informacija,  o Janševem potovanju na Mavricij prišla v javnost? Janšo in Ujčičevo je namreč na letališču slučajno videl že pred časom propadli tajkun Zdenko Pavček, takrat še direktor (solastnik) korporacije Viator & Vektor, ki je to takoj sporočil Gregorju Golobiču. 

Seveda je to staro novico pograbila leva politična srenja naših nadebudnih pljuvalcev po vladi in jo kot novo plasirala po družbenih omrežjih. Še posebej je bila pri tem aktivna poslanka Lidija Divjak Mirnik, znana kot “prodajalka” svojega modrca. 

Medtem, ko LMŠ kuje teorije zarote z 17 let staro novico in mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik “nabija” neumnosti, se njihovi volivci obračajo drugam. Očitno bo nakladanje vaškega burkeža s Šmarce le obrodilo sadove in  svojih neumnosti po volitvah ne bo več kvasil, v parlamentu.

P.M.

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.