Nekdanji minister v Pahorjevi vladi v umetni komi

Henrik Gjerkeš, foto, Prlekija on net

Nekdanji minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš se je v nesreči pri popravilu svojega motorja hudo opekel.

Nekdanji minister Henrik Gjerkeš v umetni komi

V okolici Grosupljega se je v nedeljo zgodila nesreča, v kateri se je hudo poškodoval nekdanji Desusov minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš. Kot pišejo Slovenske novice, naj bi Gjerkeš v svoji delavnici oziroma garaži popravljal motor, pri čemer je prišlo do eksplozije.

Policija sumi, da da je prišlo do vnetja neznane hlapljive snovi.

Spomnimo: Henrik Gjerkeš je bil med leti 2009 do 2010 minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj v vladi, ki jo je vodil Borut Pahor. Decembra 2010 se je zgodaj zjutraj vračal s službene novoletne zabave, pri tem pa vinjen sedel za volan službenega vozila. Na poti domov ga je ustavila policija, ker pa je napihal, ga je policija pridržala na policijski postaji. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je Gjerkeš nato odstopil.

Povezane objave

IZREDNA NOVICA! Neuradno! Z vrha NIJZ odstopil Milan Krek!

SDS vložila dovolj podpisov za razpis referenduma o vladi!

DZ zavrnil predlog SDS za referendum o RTV. Tega je napovedal Vili Kovačič

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več