Nerodno ima za kraj dogodka! Nataša Pirc Musar bo v Ruski dači napovedala boj za predsednico

Nataša Pirc Musar, slika družbena omrežja

Pred volitvami za predsednico ali predsednika države se med resnimi kandidatkami omenja tudi Natašo Pirc Musar. Svojo odločitev bo sporočila danes, a pozor, v Ruski dači v Zgornjih Gameljnah.

Bolj nerodnega imena za novinarsko konferenco, kot je Ruska dača, si bodoča kandidatka za predsednico države, famozna odvetnica Nataša Pirc Musar nebi mogla zamisliti. Kako lahko nekdo v teh časih napove kandidaturo za tako pomembno funkcijo, kot je predsednik države v hiši, ki nosi rusko ime? Kaj takega je očitno možno le v Sloveniji.

Sicer pa se bo danes odločilo, ali se odvetnica res podaja v boj za predsednico Republike Slovenije. Predsednik Slovenije mora predstavljati Slovenijo in držati vtis nepristranskosti in objektivnosti. To pa bi za Natašo Pirc Musar težko dejali, ko spletne portale, ki delujejo seveda povsem zakonito naslavlja z strankarskimi trobili. 

No, sicer pa je nerodno ime kraja za snovanje tako pomembnih novinarskih konferenc , Ruska dača, od leta 2016 v lasti Aleša Musarja, poslovneža in moža bodoče kandidatke za predsednico Slovenije Nataše Pirc Musar, je tudi kulturni spomenik lokalnega pomena, za katerega se je na dražbi konec septembra 2016 potegovalo pet kupcev, ki so izklicno ceno 68.550 evrov zvišali na 105 tisoč evrov. Gre sicer za edino rusko dačo v Sloveniji, ki jo je okoli leta 1890 zgradila priseljena ruska družina.

Upajmo le, da Nataša Pirc Musar ob morebitni izvolitvi za predsednico, ne bo vzpostavila kakšnih vzporednic z imenom hiše, kjer je najavila kandidaturo in na prvi uradni obisk odšla kar v Moskvo.

Povezane objave

Zaradi blamaže na RTV, sprožena notranja preiskava

Panika sredi Ljubljane. Veter ruval drevesa. V Kranju odnesel streho #video

Eugenija Carl z RTV, naj bi bila v disciplinskem postopku!

2 komentarja

benedikt 23. 06. 2022 - 5:43
Ambicija ni kaj.
Djuro Sumar 23. 06. 2022 - 11:21
Že zaradi imena Ruska dača bo dobila kar nekaj volivcev.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več