Neumnost dneva? Nika Kovač: “Zastavice na kongresnem trgu so nasilje!”

"Fajtarki" Nika Kovač in Kristal Šraj

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zastavice, ki so v ponedeljek zaplapolale na Kongresnem trgu, ko so organizatorji Pohoda za življenje promovirali svoj dogodek, so razburkale slovensko javnost. Pa ne zaradi samih zastavic, pač pa zaradi incidenta, ki se je zgodil.

Kot smo že poročali sta bili v incident vpleteni Kristal Šraj, levičarska aktivistka povezana z inštitutom 8. marec in Sara Štiglic, članica Mladinskega posvetovalnega odbora predsednice republike Nataše Pirc Musar. To dokazujejo tudi posnetki incidenta, ki so včeraj zaokrožili na spletu.

Pri tem pa se je oglasila tudi Nika Kovač, ki je med drugim tudi predsednica strateškega sveta za preprečevanje sovražnega govora, a očitno tu ne preprečujejo sovražna dejanja. No Nika Kovač nasilja ni obsodila. Je pa zato obsodila zastavice, ki so v ponedeljek zaplapolale na Kongresnem trgu so zanjo nasilje?! 

“Vse to so pritiski. Vse to je tiho in sistematično nasilje. Nasilje so tudi zastavice na Kongresnem trgu,” je zapisala Nika Kovač. o sovražnosti svoje prijateljice Kristal Šraj pa ni povedala prav nič.

Mogoče Nika ne razume demokracije? Mogoče je to posledica šole Baracka Obame? Mogoče pa je to stanje (levičarskega) duha v njeni glavi? V naši družbi, da ima lahko vsak svoje mnenje in to mnenje vsak lahko izrazi. Tako kot so to “njeni” neprijavljeno, počeli v času vlade Janeza Janše in tako kot to počnejo, prijavljeno in legalno, upokojenci v času vlade Roberta Goloba. In zastavice? Te seveda ne povzročajo nobenega nasilja. [/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIyc2wlMjIlMjBkaXIlM0QlMjJsdHIlMjIlM0VOaWthJTIwS292YSVDNCU4RCUzQSUyMCUyNnF1b3QlM0JOYXNpbGplJTIwc28lMjB0dWRpJTIwemFzdGF2aWNlJTIwbmElMjBLb25ncmVzbmVtJTIwdHJndS4lMjZxdW90JTNCJTNDYnIlM0VOYWolMjBqaSUyMG5la2RvJTIwcG9rbGklQzQlOERlJTIwemRyYXZuaWthJTIxJTIxJTIxJTIwJUYwJTlGJTlBJTkxJTNDJTJGcCUzRSUyNm1kYXNoJTNCJTIwUG9ydGFsJTIwZS1tYXJpYm9yLnNpJTIwLSUyMHVyYWRuaSUyMHByb2ZpbCUyMCUyOCU0MEVtYnBvcnRhbCUyOSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0d2l0dGVyLmNvbSUyRkVtYnBvcnRhbCUyRnN0YXR1cyUyRjE3MDk0OTgzNjI2MDMzODEyNDYlM0ZyZWZfc3JjJTNEdHdzcmMlMjU1RXRmdyUyMiUzRU9jdG9iZXIlMjA0JTJDJTIwMjAyMyUzQyUyRmElM0UlM0MlMkZibG9ja3F1b3RlJTNFJTIwJTNDc2NyaXB0JTIwYXN5bmMlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnBsYXRmb3JtLnR3aXR0ZXIuY29tJTJGd2lkZ2V0cy5qcyUyMiUyMGNoYXJzZXQlM0QlMjJ1dGYtOCUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kakšno pa je vaše mnenje?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

5 komentarjev

resnisembil jaz 4. 10. 2023 - 11:21
spet nasilje 8. marca nad vsemi, ki drugače mislijo...
Darinka 4. 10. 2023 - 14:34
Bravo, predsednica države NPM. Sem popolnoma enakega mnenja kot predsednica.
Pepe Vasjebe 4. 10. 2023 - 18:17
A si ti mogoče en crack pravkar pokadila? Iz zgornjega zapisa je to mogoče sklepati oziroma moj kolega psiholog pravi, da obstaja več kot 80 % verjetnost predhodnega uživanja trde droge!
Pepe Vasjebe 4. 10. 2023 - 18:13
Pa dajte no Kovačeva Kobila je umsko zaostala (menda se temu strokovno reče retardirana), to se ji fidi na faci in je res ne morete obravnavati kot osebo, ki se zaveda svojih dejanj.
Pankrti 5. 10. 2023 - 3:02
Mene pa zanima zakaj je toliko pankrtov v odrasli dobi narkomanov in alkoholikov? Če te lasten oče ni imel rad ali če te lastna mati ni imela rada, kako se boš potem imel sam rad? Male Arine zdravniki kljub prošnjam Sande niso smeli splaviti in potem sta Sanda in Mirzan uboila nesrečnega otroka. Splav je radirka, ki preprečuje še večje trpljenje.
Dodaj komentar