Neverjetno! Iz DESUS-a v SD naj bi odšel poslanec Branko Simonovič zato, da bi si reši rit?

Branko Simonovič, slika: DESUS

Branko Simonovič, eden tistih poslancev DESUS-a, ki  bi prav tako red “pokopal” Aleksandro Pivec, baje prestopa drugam. Razlog pa banalen…

Simonovič naj bi prestopil v SD

Kot piše požareport je poslanec Desusa Branko Simonovič tisti, ki je na kongresu stranke glasoval za Aleksandro pivec in ne za Karla Erjavca. Potem pa je hitro zamenjal barve in naj bi večkrat, piše Požareport, Pivčevo osebno izsiljeval zaradi svojih kadrovskih predlogov, ji grozil, da bo “vse razj….l” in da bo prestopil v SD.

In cena prestopa? Da se mu reši njegova črna gradnja v Semedeli nad Koprom, kamor se je preselil po ločitvi od prejšnje žene in k(j)er ima težave z legalizacijo. Poslanec ima namreč tam zgrajeno stanovanjsko enoto s teraso, toda uradno je to prijavljeno kot objekt za shranjevanje kmetijskih izdelkov in orodja.

Dragi poslanci. imate težave z legalizacijo? Prestopite v SD!

MG


Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

12 komentarjev

Jože Bulc 30. 08. 2020 - 9:06
PIVČEVA SE JE SAMA POKOPALA. S SVOJO POŽREŠNOSTJO, ZA POLITIČNE FUNKCIONARJE SE REČE, KORUPTIVNOST. Mediji SDS podpirate koruptivnost, vse, tudi kriminal, vse, da bi Janša vladal..... Zaenkrat je Simonobvič član parlamentarne skupine Desus, mediji SDS pa ste se večkrat izkazali kot lažnivci.
Andrej Žalec 30. 08. 2020 - 12:51
Neverjetno. Kakšni gnoji so v parlamentu.
Igor Pavlič 31. 08. 2020 - 8:06
Grozljivo!
Bojan Lavrencic 30. 08. 2020 - 13:29
In kaksna jr potem bila cena Jelinciceve poslanke za prestop v SdS. No saj tudi glede Zmagotovega cenika je nekaj govoril JJ, sedaj ko mu Jelincic resuje rit pa ocitno ni problem.... zgleda da je cena po ceniku sprejemljiva za JJ.
Esim Todor 30. 08. 2020 - 14:02
Sram je lahko vse tiste posebno pa iz DeSUS a kar očitate Pivčevi je pljunek v morje, kam se boste poskril če boste Pivčevo odslovil ki je največ naredila za upokojence. Potem bomo po imenih začeli razpravljati o stotih milijonih in ne pozabite kriv je prav tako tisti ki je vede in tisti ki je kradel, Tista zguba naj pa kar gre k SD ju saj vemo za njegov nahrbtnik in se ne more skriti. Ko gre za osebno rit tudi Erjavec ne molči.
MOSTISCAR 30. 08. 2020 - 14:50
In svizec zavije čokolado v al folijo... A ste naivni!!
mirodel 30. 08. 2020 - 15:01
Slej ko prej vsakdo pokaže svoj pravi obraz. Ni stvari, ki se ne bi dala kupiti, vprašanje je le cena...
Tik Tak 30. 08. 2020 - 20:11
Pivčeva ni slaba ministrica in za damo se mi ne zdi ne vem kakšen bav bav, če jo kdo gentlemensko počasti. Imajo mnogi veliko več masla na glavi, pa niso deležni take medijske gonje. Tukaj se je treba resno zamislit kakšne medije imamo, predvsem RTV in POP tv.
dk 31. 08. 2020 - 6:44
Kaj še potrebujejo levi volivci, da spregledajo, da so največji mafijci in kriminal povezani (in člani) s stranko SD, levico, DESUSom in LMŠ. To so kloake slovenske politične scene.Nihče od MSM pa ne problematizira kam je izginilo milijon evrov za šolo v Kamniku, da ne omenjam že neštetokrat prežvečenih afer od pranja denarja v NLB, preplačanih žilnih opornic itd.
Igor Pavlič 31. 08. 2020 - 8:06
Vsaka spreem3ba strankarske pripadnosti ima svoje vzroke. JAnša je bil iz PArtije izključen, v ZSMS je prišel oziroma nadaljeval rušenje totalitarizma, v SDS oziroma njeni predhodnici SDZ pa je končno napravičl red. In to takšnega, da je še Pučnik raje pobegnil nazaj v Nemčijo. Niso vsi prestopi enoznačni, kdor prestopi v SDS, je pravi domoljub, kdor pa v SD ali podobno levajzarsko združbo, je pa izdajalec naroda, koristoljub in pokvarjenec.
Silvester Alič 1. 09. 2020 - 2:25
Daj Vizjak. Zjebi Simonovica
Dizzy Spellbound 16. 09. 2020 - 6:59
Je pač politična jegulja, ki po vzoru Janija Mödendorferja, za svojo korist menja politično stranko. Kakšna perfidnost in brez morale je Branko !!!!
Dodaj komentar