Neverjetno, kaj je zapisal Marko Bandelli na grožnje predsedniku vlade!

Bandelli in druščina

Predsednik vlade je v kuverti med drugim prejel fotografijo sebe z narisano tarčo, neznani pošiljatelj ali pošiljatelji pa so tarče narisali tudi na fotografijo njegove družine. 

Med tem se vrstijo številne obsodbe grožnj z ubojem, katere sta bili deležni družini predsednika vlade Janeza Janše in podpredsednika vlade Mateja Tonina. Obsodbe se vrstijo tako z leve, kot z desne. Take grožnje bi obsodil ves normalni svet in vsak dokaj normalen človek. Grožnje s smrtjo so namreč nekaj nesprejemljivega in zavržnega. 

Poslanec Bandeli, pa nad takimi grožnjami ni zaskrbljen in očitno jih niti ne obsoja. Še več, ugotavlja namreč, da so grožnje izmišljene. Zagotovo pa predsednik vlade zaradi groženj ne bo joklal, tako kot Bandelijevi otroci. Tak sprevržen zapis je napisal Marko Bandeli. “Ma ne ga biksat no . Jaz sem dobil še pa še groženj, a nobenega ne briga nič. Vprašanje, da ni vse izmišljeno. Tej vladi ne verjamem prav nič. Nikoli nisem in nikoli ne bom. Sami ne spoštujejo ne zakone, ne sodišča, ne stroke…nič. Zakaj bi verjeli v verodostojnost groženj?”

P.M.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

2 komentarja

mona lisa 25. 10. 2021 - 5:24
Mogoče pa ima BUMBARDELLI prste vmes. Dovolj pokvarjen in butast je. Ali pa je vsaj v druščini ki je to poslala. Policija bi zdaj (če je res policija v službi varovanja in zaščite vseh državljanov) morala napeti vse sile in z tožilstvom spraviti za vedno s cest te kriminalce.
Slovenec 33 25. 10. 2021 - 9:02
Na levi ne morejo brez debilizacije, ki jo na ves glas razglašajo.
Dodaj komentar