“Palček” iz Murgel, spet spletkari?

Milan Kučan, Zajem slike: Nova24.tv

Upokojeni kardiolog Radovan Starc, kardiolog za “levo smetano” in zadnji komunistični veljak Milan Kučan sta sestankovala.

KUČAN SPET SESTANKUJE Z LEVO SMETANO

Bralec Nova24TV je poslal fotografijo nekdanjega šefa komunistične partije Milana Kučana v enem izmed ljubljanskih lokalov. Kot nam je zaupal, je bil z njim starejši gospod, ki ga sicer ni prepoznal. S pozvedbo smo ugotovili, da gre za upokojenega kardiologa  Ta naj bi bil dežurni kardiolog za “levo smetano”.

Glede na turbulentne razmere v slovenski politiki, ko tranzicijska levica ruši aktualno desnosredinsko vlado, ne gre zanemariti, da se je v politični boj vmešal tudi Kučan. Zanj je znano, da je stal za podporo Danila Türka za predsednika države, pri Zoranu Jankoviću,  Alenki Bratušek, Miru Cerarju in Marjanu Šarcu pa za premiersko funkcijo. Njegova komanda je vedno tudi medijski ukaz, zato ne gre čuditi, da sedaj promovirajo Jožeta P. Damijana.

Spomnimo, da smo Kučana že večkrat ujeli z vplivneži z levice: Spomladi z Ivom Vajglom, ko se je že pripravljalo rušenje Aleksandre Pivec, večkrat so ga videli z udbovcem Zdenkom Roterjem, Zoranom Jankovićem in celo nekdanjim predsednikom Mladega Foruma Andrejem Omerzelom.

MG


Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

3 komentarji

Svadreb 14. 10. 2020 - 17:24
Dr.Starc,bil moj kardiolog,ko sem imel infarkt.In res po letu 2008 ga ni bilo več na UKC lJUBLJANA !
Anton Domžalski 15. 10. 2020 - 8:49
Iz neuradnih,a zanesljivih virov se je izvedelo,da sta načrtovala nabiranje gob na novi lokaciji!
Dodaj komentar