Podoba Slovenije! SDS pomaga ljudem, 8. marec sadi rožice, Fajonova pa pozira z motorjem!

Tanja Fajon v OZN (zajem slike RTV)

Po tem ko, so Slovenijo zajele poplave, kakršnih še ni bilo v zgodovini in je bilo poplavljenih na tisoče hiš, ter preseljenih na stotine družin, eni tako in drugi drugače pomagajo. Spet tretji sploh ne.

Prav zanimivo je, kako se določene skupine odzivajo na pomoč. Nekateri, predvsem gasilci in civilna zašita še vedno neumorno pomagajo. Sedaj ko so očistili hiše blata in molja so na vrsti konkretna dejanja. Stranka SDS tako pomaga ljudem tudi z nakupom prepotrebnih stvari. 

Pisali smo že, kako so člani SDS razveselili gospoda  z novo harmoniko, staro mu je namreč odplavila reka. Družini so priskrbeli tudi avtomobil, katerega je reka dobesedno uničila. Eni od družin so pripeljali recimo pralni stroj, katerega družina nujno potrebuje.

Rožice pa namesto lopate sadijo v osmem marcu. In to dobesedno. In to v Črni na Koroškem, kjer so očitno na občini dobili “kopaktibilnega” partnerja za pogovor. Levo županjo Romano Lesjak. Naj vse rože v Črni na Koroškem spominjajo na solidarnost in srčnost skupnosti”, poziva Inštitut 8. marec v času, ko po Sloveniji zaradi hude naravne katastrofe poteka ocenjevanje in sanacija škode. O nekih štiridesetih ljudeh, ki pomagajo, pa ni ne duha ne sluha? Oziroma bolj rečeno, ni slik. In namesto lopat, bodo sadili rožice. Dobesedno!

Povsem drugačen primer pomoči, pa je ubrala recimo Tanja Fajon. Ta kaže, da nima prav nobenega političnega občutka in sočutja do nastale situacije, ki zahteva izredne napore vseh članov vlade, pa vse do ljudi na terenu. Vse to bi pričakovali tudi od zunanje ministrice in predsednice stranke, ki vodi resor črpanja evropskih sredstev.

Ponosni nasledniki, se raje pobrigajo za svoj žep. Tako, kot Tanja, ki bo raje zajahala svojega Harleya in odšla uživat. J… se njej za poplave?

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

4 komentarji

piko8 24. 08. 2023 - 7:57
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo 🦇🦇🦇🫎🫎🫎🫎👹👹👹👹👹👹👹
Matjaz Mraz 24. 08. 2023 - 8:20
O ja. Tov.Fajonovo je bilo opaziti v kampu Menina teden dni nazaj. Za razliko od groznega Janše (najhujša stvar za Slovenijo, ki se ji je lahko primerila po 2 svet. Vojni - citiram 8.marec)), je to.Fajonova bila v belih hlačah
Gren 25. 08. 2023 - 8:46
PRASICE RDEČE LOPOVSKE KURBETINE
Ostri Franc 25. 08. 2023 - 10:23
Naj se zgodi, kar hoče lahko tudi streljajo 400 tisoč zblojencev jih še vedno podpira zmerjajo in zasledujejo pa tiste, ki delajo in prispevajo.RES SMO BOLAN NAROD
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več