Poglejte kakšna nespodobna sporočila od levičarjev dobivajo poslanci SMC!

koalicija kul, slika twitter

Opozicija se zadnje čase loteva vseh možnih stvari, da bi spodnesla vlado Janeza Janše in ponovno vladala. Prvi “nesposobnež” je že odšel, drugi (Erjavec) še čaka na svojo priložnost. A treba je znati šteti do številke 46.

Na udaru poslanci SMC

So pa na udaru tudi posamezni poslanci SMC, pri katerih opozicija vidi priložnost, da se povzpne na oblast in zopet vlada. V obupu pišejo tudi razno neprimerno elektronsko pošto.

Kot piše portal Moje Posavje.si, naj bi se eden od elektronskih sporočil glasil tako:  “Spoštovana poslanka, spoštovani poslanec, pišem vam kot obupani državljani in državljanke. Trenutno stanje v državi je kaotično, sovražno in destruktivno. Komunikacija vladnih predstavnikov je žaljiva do nas državljanov, sprejemajo se zakoni in spreminjajo se predpisi, ki uničujejo demokratično ureditev Slovenije. Verjamem, da ste se odločili za kandidaturo zato, da bi prispevali k delovanju demokracije in pravne države. V tem trenutku imate veliko moč, da to tudi uresničite in rečete NE koaliciji, ki ruši vse standarde pravne države. S svojim dejanjem boste podprli prizadevanja 75% državljanov, ki trenutne vlade ne podpirajo.  Rekli boste: NE sovraštvu, NE izključevanju, NE ukinjanju medijske svobode, NE političnemu obračunavanju s posamezniki, NE podrejanju policije, NE imenovanju nestrokovnjakov na vodilne položaje s prilagajanjem razpisnih pogojev.  Za svobodno, demokratično Slovenijo, ki spoštuje vladavino prava! Obupani državljani in državljanke.”

S takšnimi in drugačnim neumnost v imenu državljanov in državljank, levičarji polnijo možgane nič krivim poslancem SMC.

PM

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.