Poglejte si to nesramnost! Na portalu Velenje.com ponižujoče do upokojencev?

Če niste iz okolice Velenja, zagotovo še niste zasledili portala Velenje.com, last podjetja TV1, medijska produkcija, trgovina in storitve d.o.o.. V dokaj nedolžnem portalu pod rubriko “diskusije” pa se najde polno sovražnega govora in nestrpnosti.

Portal Velenje.com, ki za prijavljene uporabnike omogoča tudi diskusije med bralci, je poln sovražnega govora, laži, obrekovanja in nestrpnosti. A očitno vse to ostane zapisano in nemo za moderatorje portala.  Pod enim od diskusij se najde tudi naslov “Zbor protez in slušnih aparatov”, kjer avtor “Obraz” namiguje na shod upokojencev. V samem prispevku pa polno sovražnosti (nelektorirano): “Danes je SDS sredi Ljubljane organiziral zbor protez in slušnih aparatov, ki pričakujejo odstop vlade. Ali bo Golob prisluhnil množicam na ulicah? Seveda ne bo. Ali je Janša prisluhnil množicam na ulicah? Seveda ni. V prvi vrsti zraven bivšega kaznjenca Ruparja je danes strumno korakal frajtonar. Frajtonarca ni slovensko glasbilo. Že samo ime vam to pove. Še bolj smešno pa je bilo, ko so ti frajtonarski domoljubi pod Prešernovim spomenikom igrali “Holzhacker Marsch” misleč, da je slovenski. Frajtonarca spada (po strokovni plati) med primitivna glasbila. Zgleda, da njeni današnji spremljevalci nič kaj ne zaostajajo. “NA STARIH SVET STOJI!” – star janšistični pregovor. Je zapisal uporabnik Obraz.

No seveda nestrpnež na tem portalu nima obraza, kaj šele pravega imena in priimka, da bi ga pokazal. Očitno se je najlažje skrivati za lažnimi identitetami.

Sovražnosti na omenjenem velenjskem portalu je zares veliko. A s tem se očitno nihče ne ukvarja. Mogoče bi ta portal zanimal Niko Kovač, ki se po novem ukvarja s sovražnim govorom, ali pa ministrstvo za kulturo, Novinersko združenje in podobno, ali pa kar policijo, saj je iz diskusij na samaem portalu, zaznati toliko nestrpnosti in sovražnega govora, da je res čudno, da tak portal sploh še živi.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Saj ni res, pa je. Na urgenci pijani 14-letnici. Neverjetno koliko sta imeli alkohola v krvi.

7 komentarjev

mona lisa 6. 04. 2023 - 2:43
Kje ste pametnjakoviči za sovražni govor?
Petat 7. 04. 2023 - 14:18
Sovražni govor ha, ha, ha 😄😄če pravomočno obsojenem kriminalcu poveš da je lopov to je sovražni govor???? 🤣🤣🤣
Rezka Grčman 9. 04. 2023 - 9:35
Sovražni govor je, ko ti nekomu z očitnim namenom, da ga zasramuješ in diskvalificiraš, očitaš da je zapornik in kriminalec, celo tistim, ki so bili oprošćeni vseh obtožb in to po tem ko je sodišče nekoga že oprostilo ali pa ko je le ta odslužil svojo kazen. Vse to ni le sovraćni govor, temveč KD tistega, ki to počne. Zapomnite si to. In ne mislit, će ste anonimni, da se ne ve kdo to piše. Vse se odkrije.
Andrej59 6. 04. 2023 - 8:34
Lahko pa tudi mi poskrbimo za ta portal.
Pepe Vasjebe 6. 04. 2023 - 11:05
???
Petat 7. 04. 2023 - 14:15
Ni mi jasno nezastopim, kaj je ta "obraz" narobe napisal? ali se je kje zlagal? ali je Janša prisluhnil množicam na ulici? ja sigurno, poslal je vodni top, robokope, suzilce, in kazenske ovadbe, ali je rupar obsojeni kriminalec, ja, ali je kradno denar ja.
Rezka Grčman 9. 04. 2023 - 9:45
Ja, se je zlagal. A bi moral Janša prisluhniti množici ? A je mogoče Janša na oblasti ? A je mogoče množica upokojencev nasilna in razgrajaška, kot je bila množica pod Janševo oblastjo ? Kako sploh lahko primerjaš upokojenske množice in množice v času Janševe vlde, ki sploh niti pod razno niso primerljive. In ne se tu budalo delat iz drugih. Kazenske ovadbe bi morali dobiti vsi tisti, ki so resno poškodovali policiste, novinarje in škodo na tujem premoženju in premoženju države - ne pa policisti, ki so opravljali svoje delo, da bi obvarovali JRM. Tisti ki so razgrajali po ljubljani jim davkoplačevalci nismo dolžno plačevat njihovih kazi, pa nas ta vlada v to prisiljuje. Tudi ti si potem kriminalec, če zagovarjaš to početje in misliš, da bi morali držat še drugo lice in glavo, da bi frustracije izvajali nad Janšo.
Dodaj komentar