Poglejte to napihovanje. Tea Jarc komaj kroti jezo pred novinarjem NTA?

Naj se je sin državnega tožilca še tako trudil, da bi bil spet glavni na trgu republike, kjer je peščici kolesarjev predaval on nekih točkah neumnosti, pa mu je vso slavo vzel novinar v rumenem jopiču, novinar NTA.

Tea Jarc priznala kdo je organizator petkove anti proslave?

Prisotnost novinarja, pa je precej razburila tudi Teo Jarc, saj zanjo očitno obstaja le ena plat medalje, da je potrdila svojo udeležbo pri organizaciji antiproslave. Notranji minister Aleš Hojs si je oddahnil, saj je policija končno izvedela, komu je treba izstaviti račun za stroške varovanja neprijavljene prireditve.

Vi ste prišli na našo proslavo in uničili našo opremo,” je med drugim dejala Tea Jarc, ki je več, kot očitno očitno potrdila, da je bila med organizatorji antiproslave na Prešernovem trgu, ki je potekala na dan državne slovesnosti ob 30. obletnici razglasitve slovenske državnosti. Teji torej svetujemo naj redno gleda v svoj poštni nabiralnik.

Predsednik Društva za promocijo tradicionalnih vrednot in član rumenih jopičev Urban Purgar se je namreč v petek udeležil “protestne ljudske skupščine”, tokrat v vlogi novinarja. Namen Janullove protestne skupščine naj bi bil krepitev zavezništva civilne družbe, nadgradnja vizije prihodnosti Slovenije in skupna zasnova konkretnih prihajajočih akcij, v resnici gre seveda zgolj za še eno obliko protivladnih protestov. Očitno si Jenull ni mogel spomniti kaj drugega, kot to. Piše portal Nova24TV.

P.M.

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.