Policijska racija na neprijavljenem srečanju predelanih vozil. Izdali kar 72 plačilnih nalogov!

Policijska racija! Zajem slike, Slovenske novice!

Neverjetno, a resnično! Neprijavljen shod ljubiteljev predelanih in športnih vozil v Mariboru, je včeraj dosegel svoj epilog. Policisti so popisali kar 145 vozil.

Na parkitirišču v bližini TC centra E-leclerc je potekal, neprijavljeno srečanje predelanih vozil. A na srečanju očitno niso bili le vozniki. pač pa je bilo prisotnih najmanj trideset policistov in celo rešilni avtomobil. Kot je moč videti, je prisotnih mnogo zelo ‘sfiziranih’ avtomobilov, ki jim policija meri in pregleduje avtomobilske gume, opremo in veliko drugih stvari.

V poostrenem nadzoru so policisti ustavili 145 vozil: “Skupaj je bilo izdanih 72 plačilnih nalogov zaradi različnih kršitev cestno-prometnih predpisov, podani bodo pa bodo tudi štirje obdolžilni predlogi. V največ primerih je šlo za kršitve zaradi vgradnje nehomologiranih delov in različnih predelav vozil.” Ugotavljali so tudi psiho-fizično stanje udeležencev: zaznali so dve kršitvi zaradi vožnje pod vplivom drog in ene zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Policisti tudi zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. V dveh primerih je namreč neznani storilec poškodoval policijski vozili.

Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?