Policisti (brutalno) nad Rumene jopiče. Janulla ni preganjal nihče?

slika: Zajem zaslona, twitter

Petkov nelegalni levičarski shod s ciljem ustvariti negativno vzdušje pred osrednjo državno proslavo ob dnevu samostojnosti je pustil negativni pečat na policiji.

Policisti nad Rumene jopiče, Jenula pustili pri miru

Na Prešernovem trgu se je v petek ob 18. uri odvijal nelegalni shod, kateri naj bi se po podatkih policije udeležilo nekaj 1000 ljudi. A senca dvoma v pristranskost policije gre prepisati dejstvu, da policija nima enakih vatlov za vse. To so nam v elektronskem sporočilu zatrdili tudi člani t.i. Rumenih jopičev, ki so bili žrtve napada policistov in katerim so policisti tudi začasno odvzeli prostost.

[color-box color=”yellow”] Dr. Vinko Gorenak: Če se je policija res postavila na stran Jenullovih protestnikov in odstranila “rumene jopiče”,  potem gre za hudo strokovno napako, za katero mora odgovarjati najmanj neposredno poveljujoči policijski šef. Po enakih kriterijih bi se policija lahko postavila na stran “rumenih jopičev” in odstranila Jenulla in njegove protestnike.[/color-box]

Izjava Rumenih jopičev

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

2 komentarja

Slovenec 33 27. 06. 2021 - 8:51
Slovenija je okupirana država v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda združeni v horde rdečih klerikalcev. Stebri okupatorske oblasti so sodstvo, tožilstvo, policija, vodstva JS, sindikatov in "napredne stranke", SD, LMŠ, SAB del DESUS in Levica. Rdeči klerikalci so nasledniki in potomci rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 MORIŠČIH po slovenski zemlji. Po vojni so rdeči verski blazneži izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, ker so po odhodu enih okupatorjev v Slovenijo privlekli nove okupatorje in kot KVISLINGI sodelovali z njimi več kot 45 let. Tudi dogodki na neprijavljenem shodu dokazujejo način delovanja okupatorskih oblasti, ki je škodovanje slovenskemu narodu in zaščita prvorazrednih.
Ciril Logar 27. 06. 2021 - 10:01
Dejansko je naša država okupirana z pristaši starega komunističnega sistema in potomci starih priveligiranih komunistov. Velik problem je v tem, ker so ti pristaši infiltrirani v vse pore družbe in delujejo prikrito kot "sivi štrajk". V petek se je to dobro videlo na Prešercu, ko so policisti zaščitili rdečkarje, ki so demonstrirali na črno, rumene jopiče, ki pa so hoteli sporočiti, da je to propaganda zločinskemu komunizmu pa so nasilno odstranili in jih še priprli, da niso mogli prisostvovati proslavi državnosti. To je dokaz, da je znotraj policije organizirano delovanje proti braniteljem demokracije, hkrati imajo pa v oporo sodni sistem, ki je totalno rdeč. Težka bo preživeti in spremeniti našo družbo v resnično demokracijo za vse državljane.
Dodaj komentar