Poslanci bi radi postali tudi Gale, raper Zlatko, Violeta Bulc in Violeta Tomič?

slika, družbena omrežja

Saj ni res boste rekli! Kandidature za aprilske državnozborske volitve sta v vseh volilnih okrajih v četrtek vložili tudi stranki Naša prihodnost Ivana Galeta in Dobra država Smiljana Mekicarja. 

Za poslanca tudi Gale, raper Zlatko, Violeta Bulc in Violeta Tomič?

Kaj vse premorejo levaki? Stranki Naša prihodnost Ivana Galeta in Dobra država, ki jo vodi Smiljan Mekicar, sta v četrtek vložili kandidature v vseh volilnih enotah. V sodelovanju z Zvezo za Dolenjsko in gibanjem SOS se na volitve podajajo z 78 kandidati. Ob predsednikih strank bodo med drugim kandidirali še nekdanja poslanka Levice Violeta Tomić, znani (ne)kulturnik raper Zlatko in nekdanja članica levice in kuharica Alma Rekić. Na skupni kandidatni listi bo med znanimi imeni kandidirala tudi nekdanja vrhunska plavalka in trenerka plavanja Metka Sparavec Malenko. To je torej izbor Ivana Galeta?

Najbolj neverjetno pa je to, da Galetova druščina Napoveduje pa kar 10 poslanskih sedežev.  Kar pomeni, da bi morali zbrati vsaj 90.000 glasov Pa še to. Radi bi imeli neodvisne medije! So s tem mislili RTV, Necenzurirano, Reporter, Svet 24 in ostale leve pljuvalnike?

Povezane objave

Tako je ob Blejskem jezeru zadonelo na tisoče frajtonaric! #video

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?