Poslanci DESUS-a Janši predlagajo zamenjavo Pivčeve! Imajo tudi že novo ime!

Poslanci DeSUS in začasni zastopnik stranke Tomaž Gantar so z dopisom pozvali premierja Janeza Janšo, naj predlaga razrešitev Aleksandre Pivec s položaja kmetijske ministrice in podpredsednice vlade.

DESUS Janši predlaga zamenjavo Pivčeve

Poslanci DeSUS in začasni zastopnik stranke Tomaž Gantar so z dopisom pozvali premierja Janeza Janšo, naj predlaga razrešitev Aleksandre Pivec s položaja kmetijske ministrice in podpredsednice vlade.  Za ministra predlagajo državnega sekretarja na ministrstvu Jožeta Podgorška. O obeh predlogih na dopisni seji pravkar odloča svet stranke.


Ministrica za zdaj predloga poslanske skupine ni želela komentirati, saj o predlogu za njeno razrešitev pravkar poteka še dopisna seja sveta stranke DeSUS, so za STA pojasnili pri Pivčevi. Prav tako člani sveta odločajo o predlogu kandidata za prihodnjega kmetijskega ministra Podgorška.

Dopisna seja se bo končala v soboto ob 12. uri. Kot so za STA pojasnili v poslanski skupini, bodo rezultat glasovanja o omenjenih predlogih nato posredovali predsedniku vlade. Po pričakovanjih pa bodo o tem seznanili tudi javnost.

MG


Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

1 komentar

Jože Bulc 25. 09. 2020 - 19:59
LAŽETE IN TO KONKRETNO. """""Ministrica za zdaj predloga poslanske skupine ni želela komentirati, saj o predlogu za njeno razrešitev pravkar poteka še dopisna seja sveta stranke DeSUS, so za STA pojasnili pri Pivčevi. Prav tako člani sveta odločajo o predlogu kandidata za prihodnjega kmetijskega ministra Podgorška.""""""" TO NE DRŽI. JE ŽE KOMENTIRALA. Bila je negativno presenečena, ker je Janša sporočil, da naj Svet Desusa, glasuje o odstavitvi, in Janša jo bo zamenjal. TA ŽENSKA JE VES ČAS LAGALA OD ODKRITJA , DA JE ZASTONJ POČITNIKOVALA,. LAGALA JE, DA JE NISTA BILA SINOVA Z NJO, ITD., ITD., ITD. LAŽNIVCI SE POZNATE MED SABO, KO GRE ZA NOHTE.
Dodaj komentar